ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πεντίδης : «Να πάμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά»

Πεντίδης : «Να πάμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά»

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι από τα προηγούμενα ζει ο Γιώργος Πεντίδης φέτος καθώς ο νεαρός κεντρικός μετά την ολοκλήρωση της Volleyleague με τον Φοίνικα Σύρου, βρέθηκε στις επιλογές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Κάρυστο.

Η χρονιά για τον Γιώργο Πεντίδη μοιάζει να είναι βγαλμένη από όνειρο. Ένα όνειρο που ξεκίνησε από την Ορεστιάδα του Έβρου, τον έφερε στην Ερμούπολη και τον Φοίνικα Σύρου για να συνεχίζει την μαγική του πορεία στην Εύβοια και την Κάρυστο.

Εκεί όπου ο 23χρονος κεντρικός έκανε πράξη το όνειρό του να γίνει διεθνής και πλέον βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει Μεσογειακών της Ταραγόνα.

Ο Θρακιώτης κεντρικός αναφερόμενος στη πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική ομάδα δήλωσε «Για μένα είναι η πρώτη προετοιμασία με την Εθνική Ανδρών. Είναι λίγο δύσκολο θα έλεγα γιατί δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε τέτοιου είδους προετοιμασία. Προσπαθούμε για το καλύτερο για να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για την Εθνική μας».

Για το κλίμα στην Εθνική και τον φετινό στόχο ο Γιώργος Πεντίδης τόνισε «Όσον αφορά το κλίμα, όλοι μεταξύ μας έχουμε πολύ καλές σχέσεις και αυτό μας βοηθάει μέσα στο γήπεδο. Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για την Ελλάδα και να πάμε το εθνόσημο όσο πιο ψηλά γίνεται στους Μεσογειακούς Αγώνες και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού».

https://www.youtube.com/watch?v=fdwampfwz_c