DARK ROOM

Πέρασε… βέρες ο Λεόν (fotos)

Πέρασε… βέρες ο Λεόν (fotos)

Έπειτα από πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ Ρωσίας και Τσάμπιονς Λιγκ ο Κουβανός άσος της Ζενίτ Καζαν “πήρε” πριν λίγες μέρες και τη γυναίκα της καρδιάς του.

leon_1

Σε αντίθεση με τους τίτλους της ομάδας του, τους οποίους πανηγύρισε μπροστά σε χιλιάδες φίλους του, στον πρόσφατο γάμο του 22χρονου σουπερστάρ ήταν “λίγοι και καλοί”. Και εκείνος όμως έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλάι της όμορφης Μαλγκόσια. Το κορίτσι απ’ το Torun της Πολωνίας, που γνώρισε πριν πολλά χρόνια από το… ίντερνετ.

leon_3

Η νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της και δεν έκρυβε ούτε εκείνη την ευτυχία της, που επιτέλους μετά από αρκετό διάστημα μακριά απ’ τον αγαπημένο της, επιτέλους ενώθηκε μαζί του για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

leon_4

Αρχικά πάντως αυτό που έφερε κοντά την Πολωνή υπάλληλο τραπέζης με τον Κουβανό άσο ήταν το κοινό πάθος τους για το βόλεϊ, από τότε που έπαιζε στη Ρεζόβια Ρεζόβ και πλην των άλλων, έκανε και τη… μεταφραστριά του!

leon_gosia leon_8

Το γεγονός μάλιστα ότι εκείνη μίλαγε άπταιστα ισπανικά, ένα ακόμη εμπόδιο αυτό της γλώσσας εξανεμίστηκε και εδωσε περισσότερο χώρο στη.. γλώσσα του σώματος. Την οποία δεν πήρε πολύ στον Κουβανό να τη μιλήσει… απταίστως!

gosia_2 leon_5

Με το γάμο του λοιπόν ο MVP του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ “σφράγισε” όχι μόνο τον έρωτα του με την “Γκόσια”, αλλά και την Πολωνική του υπηκοότητα. Λίαν συντόμως μάλιστα θα τον δούμε να αγωνίζεται στα “ερυθρόλευκα” με τον περήφανο αετό στο στήθος. Κάτι που ο Λεόν χρωστάει ασφαλώς στον ατζέντη του Andrzej Grzyb και στα… πεθερικά του!

leon10

Fotos: Facebook/White Smoke Studio, Dariusz Stępień / East News