CHAMPIONS LEAGUE

Παίζει η Χάλκμπανκ, «όχι» από Μπέλγκοροντ-Ντιναμό

Παίζει η Χάλκμπανκ,  «όχι» από Μπέλγκοροντ-Ντιναμό

Ο διευθυντής της Ζενίτ Καζάν, Όλεγκ Μπριζγκάλοβ ενημέρωσε ότι το ματς με την τουρκική Χάλκμπανκ (2/12) στο Καζάν θα διεξαχθεί κανονικά.

“Η Χάλκμπανκ επιβεβαίωσε την άφιξή της για το παιχνίδι. Θα έρθει ξημερώματα Δευτέρας και η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 19.00 στις 2 Δεκεμβρίου”, είπε.

Από την άλλη, η Μπέλγκοροντ και η Ντιναμό Μόσχας δεν θα πετάξουν με προορισμό την Τουρκία για τις αντίστοιχες δικές του αναμετρήσεις με Αρκάς και Ζιράτ Μπάνκασι, καθώς το κλίμα στην πολιτική σκηνή των δυο χωρών παραμένει τεταμένο.

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Γιαρεμένκο ξεκαθάρισε: “Οι κανόνες της διοιργάνωσης προβλέπουν ήττα αν κάποια ομάδα δεν εμφανιστεί να αγωνιστεί. Τη στιγμή αυτή, όταν οι σύλλογοι δεν έχουν εμπιστοσύνη για την ασφάλεια των παικτών τους, δεν είναι αναγκασμένοι να πάνε οπουδήποτε. Έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Η ήττα των τριών βαθμών ή κάποιο άλλο πρόστιμο δεν είναι τόσο τραγικό όσο άλλες πιθανές συνέπειες. Είμαι πεποισμένος ότι τα σωματεία μας δεν θα αποβληθούν από τη διοργάνωση γιατί έχουν λόγο σοβαρό για να φοβούνται”.