DARK ROOM

Πρόταση γάμου στη Μάλτα για τη Ρίτσι (φωτ.)

Πρόταση γάμου στη Μάλτα για τη Ρίτσι (φωτ.)

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες μέρες προσφέρονται για love stories και όταν αυτές είναι άκρως βολεϊκές μας αρέσουν ακόμα περισσότερο!

Ο λόγος για την ακραία του Παναθηναϊκού, Κάιλα Ρίτσι και τον διεθνή Καναδό κεντρικό Ρούντι Βερχόεφ για ένα ζευγάρι που το Volleyplanet σας είχε παρουσιάσει λίγο πριν η πρώτη έρθει στη χώρα μας για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς να καταφέρει να… “φέρει” μαζί της τον αγαπημένο της που αν και προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν προχώρησε το μεταγραφικό στόρι.

Τις λίγες ημέρες διακοπών που τους δόθηκαν από τις ομάδες τους εκμεταλλεύτηκαν οι δυο τους με προορισμό τη Μάλτα και όπως θα διαπιστώσετε το μέρος θα τους μείνει αξέχαστο για μια ζωή!

sunset

Οι δυο βολεϊμπολίστες νοίκιασαν σκούτερς για να εξερευνήσουν το μικρό αλλά πυκνωκατοικημένο νησιωτικό κράτος και την ημέρα των Χριστουγέννων κατευθύνθηκαν στο χωριό Ντίνγκλι στη βόρεια μεριά του νησιού και μπροστά στο ηλιοβασίλεμα ο Καναδός “πύργος” γονάτισε -παραδοσιακά- και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κάιλα!

kyla_verhoeef1

Η “πράσινη” άσος που… αιφνιδιάστηκε, μετά τρελάθηκε από τη χαρά της και φυσικά είπε το “ναι” στον αγαπημένο της Ρούντι, ο οποίος όπως λέει και το τραγούδι “θα το πάρει το κορίτσι”!