ΔΙΕΘΝΗ

Πρωταθλήτρια Σλοβενίας με πισ… Τόλη Αρμενάκη!

Πρωταθλήτρια Σλοβενίας με πισ… Τόλη Αρμενάκη!

Στο θρόνο του σλοβενικού βόλεϊ αναπαύεται ο διεθνής άσος μας, που έπειτα από μία συναρπαστική σειρά τελικών με την Κυπελλούχο Κάλσιτ Κάμνικ ο Έλληνας τοπ σκόρερ του αγώνα πανηγύρισε στον 5ο τελικό της Λιουμπλιάνα την κατάκτηση του φετινού τίτλου με τα “χρώματα” της ACH Volley.

Mε τη συμπαράσταση των 2000 οπαδών τους στην κατάμεστη σάλα “Τivoli” οι “πορτοκαλοί δράκοι”… κατάπιαν με 3-0 (25-21, 25-19, 25-17) σετ την ομάδα του Κάμνικ και με 3-2 νίκες στα πλέι οφ της σλοβενικής Λίγκας ζευγάρωσαν τους φετινούς τίτλους τους, έπειτα και από την κατάκτηση του MEVZA Cup.

tolis_armenakis

Με συνολικά 15 πόντους ο Αρμενάκης πέρα από τον τίτλου του τοπ σκόρερ του αγώνα αναμφίβολα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, καθώς οδήγησε την ομάδα του στον 14ο τίτλο της και έγινε ο πρώτος “λεγεωνάριός” μας σε ξένο πρωτάθλημα που στέφεται πρωταθλητής με την ομάδα του.

armenakis

Μία πανάξια διάκριση για τον Θεσσαλονικιό σουπερστάρ που δικαιώθηκε για την επιλογή και τις σημαντικές θυσίες, καθώς μεταξύ άλλων στερήθηκε για μεγάλο διάστημα την αγαπημένη του οικογένεια.

Ευχόμαστε το παράδειγμα του Αρμενάκη να ακολουθήσει και ο έτερος διεθνής φιναλίστ μας,  Θανάση Πρωτοψάλτη που με την ομάδα της Φριντριχσχάφεν διεκδικεί κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπερλίν τον φετινό τίτλο της Βundesliga.