Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πρώτη» συγκέντρωση για το Μαρκόπουλο

«Πρώτη» συγκέντρωση για το Μαρκόπουλο

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/8/2015 η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Μαρκόπουλου ενόψει της νέας σεζόν 2015-16.

Η δουλειά άρχισε για τις αθλήτριές μας το πρωί της Δευτέρας στο γυμναστήριο ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες της κ. Καλαρά στο Κλειστό Γυμν. Μαρκοπούλου με τον κόουτς Ιβάνοβιτς να αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή 21/8 προκειμένου να αναλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συνολικά 7 αθλήτριες έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση με την οποία ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία για τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τις Βιργινία Δικαιούλια, Δάφνη Βαρουδάκη, Νάσια Λιάγκη, Στέλλα Τσιάκουλα, Ασημίνα Νικολογιάννη, Αναστασία Σιρίνινα και Νικόλ Μολδοβανίδη. Η Τόνια Κοκίου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Τρίτη 18/8, ημέρα που αναμένουμε στην Ελλάδα το νέo μας απόκτημα, την Πορτορικανή Ashley Vazquez, η οποία θα μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη 20/8. Οι διεθνείς Ελένη Καρακάση και Ευφροσύνη Αλεξάκουλόγω της συμμετοχής τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα απουσιάσουν με άδεια μέχρι τη Δευτέρα 24/8.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...