ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρώτο ραντεβού για τμήματα υποδομών του Φίλιππου Βέροιας με προσδοκίες και όνειρα (fot)

sygekntrosi_ypodomes_filippos_1

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας η συγκέντρωση γονέων των ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας για τη νέα χρονιά, όπου έδωσαν το παρών και παιδιά.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της νεοφώτιστης ομάδας “στην εκδήλωση, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες διατάξεις, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων επίσης ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρης Πιτούλιας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, αλλά και οι αθλητές μας, Τέβιν Φέρελ και Θάνος Παπάζογλου.

sygekntrosi_ypodomes_filippos_2 panel sygekntrosi_ypodomes_filippos_4 sygekntrosi_ypodomes_filippos_6

Ο κ. Πιτούλιας, πιστός στην φιλοσοφία του συλλόγου, κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε κυρίως στην σημασία που δίνει ο Φίλιππος Βέροιας στον αναπτυξιακό αθλητισμό, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν το βόλεϊ, να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα, να γυμναστούν, να διασκεδάσουν και μέσα από μεθοδική δουλειά να στελεχώσουν στο μέλλον την ομάδα μας.

sygekntrosi_ypodomes_filippos_7sygekntrosi_ypodomes_filippos_5sygekntrosi_ypodomes_filippos_4

Από την πλευρά τους ο υπεύθυνος του προγράμματος υποδομών, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Χριστοφορίδης με την προπονήτρια, Δάφνη Γκιόρσου, ενημέρωσαν τους γονείς για τον τρόπο δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, αλλά και το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με γονείς- παιδιά και εγγραφές.

pitoulias 2sygkentrosi 13PITOULIAS_XANTHOPOULOS

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των προπονήσεων, που θα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας και θα διαρκούν 60 λεπτά, έχει ως εξής
Τρίτη: 15.00-16.00 (Μίνι αγόρια-κορίτσια), 16.00-17.00 (Παιδικό-Εφηβικό)
Πέμπτη: 17.00-18.00 (Παιδικό-Εφηβικό)
Κυριακή: 15.00-19.00 (Μίνι αγόρια-κορίτσια, Παιδικό, Εφηβικό)

sygekntrosi_ypodomes_filippos_8sygekntrosi_ypodomes_filippos_10
Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια συνεχίζονται!

Δημήτρης Χριστοφορίδης (Παιδικό-Εφηβικό, αγόρια 12-17 ετών ) 6974005196
Δάφνη Γκιόρσου, (ΜΙΝΙ αγόρια-κορίτσια, 8-12 ετών) 6986621129

pare thesi_filippos

Η οικογένεια του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εύχεται σε όλους τους γονείς μία καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά μας”.