ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτο τρέμπλ για την Περούτζια!

Πρώτο τρέμπλ για την Περούτζια!

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στο ιταλικό πρωτάθλημα πανηγύρισε την Κυριακή η Περούτζια, επικρατώντας με 3-0 σετ της φιλοξενούμενης Λούμπε Τσιβιτανόβα στον 5ο τελικό των πλέι οφ της Serie A και μετά την κατάκτηση του Super Cup και Κυπέλλου Ιταλίας, έφτασε στο παρθενικό της τρέμπλ στη γειτονική χώρα!

Παρουσία των οπαδών της οι “Block Devils” του Λορέντζο Μπερνάρντι, που κέρδισε τον παρθενικό του τίτλο ως προπονητής έπειτα από 9 πρωταθλήματα ως αθλητής νίκησε στον τελευταίο τελικό  με 3-0 (25-22, 25-23, 27-25) σετ τη Λούμπε Τσιβιτανόβα, που είχε τοπ σκόρερ τον Βούλγαρο Σοκόλοφ με 18 πόντους, έναν περισσότερο από τον ΜVP και σκόρερ των πρωταθλητών, Ατανασίεβιτς (17π).

Ο Ιβάν Ζάιτσεφ, που με τον τελευταίο του πόντο έδωσε το σύνθημα για την αποθέωση των γηπεδούχων, σύμφωνα με δηλώσεις του ενθουσιασμένου προέδρου της Περούτζια, Τζίνο Σίρτσι σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα. Ειδάλλως τον διεθνή της “σκουάντρα ατζούρα” περιμένει η Ντιναμό Καζάν.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...