ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρωτοψάλτης: «Παίξαμε μαχητικά με Ιταλία- Nα περιμένετε το ίδιο και με Γαλλία»

protopsaltis_italia_ethniki

Την ικανοποίησή του για τη σημερινή εμφάνιση της Εθνικής και τη μαχητικότητά της κόντρα σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου βόλεϊ, παρά την ήττα από την Ιταλία, εξέφρασε στις δηλώσεις του αποκλειστικά στο Volleyplanet ο διεθνής άσος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, που ευελπιστεί  ότι η “γαλανόλευκη” θα επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση και κόντρα στην Γαλλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΤΠΕΛΙΕ

“Νομίζω από το σημερινό ματς κρατάμε αυτό που έχουμε ως στόχο… Να παίζουμε μαχητικά! Αυτό που καταφέραμε να κάνουμε σε όλο το σημερινό αγώνα και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε με τη Βουλγαρία, παρά μόνο στο α’ σετ.

Σήμερα παίξαμε μαχητικά, με εξαίρεση κάποιες παύσεις  που είχαμε στα σετ, κατακτήσαμε ένα σετ, το πρώτο, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, και στόχος μας είναι να μαζέψουμε σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια ό,τι περισσότερο μπορούμε και να πάμε στους δύο “τελικούς” που είναι στο τέλος.

Αναφερόμενος στα συναισθήματα που επικρατούσαν στο ελληνικό “στρατόπεδο” στη διάρκεια του α’σετ, όπου η Εθνική μας, είχε στριμώξει στις γωνίες τους Ιταλούς, ο διεθνής άσος της πολωνικής Ράντομ τόνισε: “Η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη, γιατί όταν παίζεις με μεγαθήρια του παγκόσμιου βόλεϊ, θέλεις να δεις πόσο μακριά ή πόσο κοντά είσαι από αυτές τις ομάδες, και το ότι πήραμε σετ, αναγκάσαμε την Ιταλία να βάλει την βασική της ομάδα και να παίξει καλύτερα στη συνέχεια σημαίνει πολλά για εμάς.

Για το αυριανό ματς με την οικοδέσποινα Γαλλία ο “Sakis” εξέφρασε την άποψη ότι οι παίκτες του Ανδρεόπουλου θα δώσουν για μια ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό. “Να περιμένουμε και εμείς και όλος ο κόσμος μας, ότι θα προσπαθήσουμε και από αυτό το ματς να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Τέλος ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αναφέρθηκε στους Έλληνες που ταξίδεψαν μέχρι τη Νότια Γαλλία, για να στηρίξουν την γαλανόλευκη, μεταξύ των οποίων και η αντιπροσωπεία από τη Βέροια και την ομάδα του Φιλίππου,  λέγοντας ότι “είναι φανταστικοί, μας επισκέφτηκαν και στο ξενοδοχείο και ελπίζουμε αυτό το πενθήμερο να είναι μαζί μας σε κάθε παιχνίδι, γιατί τους χρειαζόμαστε και χαιρόμαστε πολύ για αυτό το μεγάλο γκρουπ Ελλήνων που έχουμε εδώ”.