ΔΙΕΘΝΗ

Πρωτοψάλτης: «Το 120% των δυνατοτήτων μας»

Πρωτοψάλτης: «Το 120% των δυνατοτήτων μας»

Ο νεοαποκτηθείς άσος της Ναρμπόν, Θανάσης Πρωτοψάλτης στην πρώτη του “μικρή ανάκριση” στην επίσημη σελίδα της ομάδας έθεσε τους στόχους για την ερχόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα.

Ο πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ναρμπόν τόνισε:  «Εδώ και δυο χρόνια παρακολουθώ και εκτιμώ αυτή την ομάδα. Στο παρελθόν, η Ναρμπόν είχε στις τάξεις της Έλληνες αθλητές και παράλληλα είναι μια όμορφη πόλη».

Για τις φιλοδοξίες του στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο Ναρμπονέζος άσος σχολίασε: «Στόχος μαζί με την ομάδα είναι να μπορούμε να δίνουμε το 120% των δυνατοτήτων μας, παίζοντας σαν ομάδα και κερδίζοντας κάθε παιχνίδι»!

Αναφορικά με το γεγονός του ότι υπάρχουν ακόμα δυο Έλληνες συναθλητές (σ.σ Προύσαλης, Φράγκος) του στη φετινή Ναρμπόν, ο Πρωτοψάλτης είπε: «Το γεγονός ότι υπάρχουν δυο συμπαίκτες μου είναι καλό, μου επιτρέπει να εγκλιματιστώστη νέα μου ζωή στη Ναρμπον και η επικοινωνία με την ομάδα θα είναι πιο εύκολη».

Τέλος, ο διεθνής Έλληνας ακραίος σημείωσε ότι αναμένεται στη Ναρμπόν πριν από τις 19 Αυγούστου και πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...