PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Σιδερένια» η Λαγουδάκη

«Σιδερένια» η Λαγουδάκη

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται πλέον η Στέλλα Λαγουδάκη καθώς η έμπειρη ακραία της Κορίνθου υπεβλήθη σήμερα με επιτυχία σε επέμβαση στο αριστερό της γόνατό έπειτα από τον τραυματισμό της στον αγώνα με τις Μακεδόνες Αξιού στη Θεσσαλονίκη στις 17/11.  

Έπειτα από το σοκ του τραυματισμού στα Κύμινα της Θεσσαλονίκης ήρθε η ώρα του χειρουργείου για την Στέλλα Λαγουδάκη. Η 32χρονη ακραία ήταν η μεγάλη άτυχη στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Preleague που διεξήχθει στις 17 Νοεμβρίου καθώς αποχώρησε τραυματίας με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε να δείχνουν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό της γόνατο.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον ιατρό της Κορίνθου Ιωάννη Ντέρο και ήταν απόλυτα πετυχημένη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει την αποθεραπεία της.

Στο πλευρό της έμπειρης αθλήτριας, απο την πρώτη στιγμή βρέθηκε η ομάδα της Κορίνθου, με τον πρόεδρο, αντιπροσωπεία της Διοίκησης και συμπαικτριες της να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο και να της εύχονται ταχεία ανάρρωση.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...