ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση με Βασιλειάδη ο ΠΑΣΑΠ

Συνάντηση με Βασιλειάδη ο ΠΑΣΑΠ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη πραγματοποίησε την Μεγάλη Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης με αφορμή την συμμετοχή του συνδέσμου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα PROtect Intergrity Plus.

Την ευκαιρία να συζητήσουν για βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του προγράμματος PROtect Intergrity Plus και την εισαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα του συστήματος RED Button Application (ανώνυμη καταγγελία χειραγώγησης αγώνων), είχαν στην ΓΓΑ Γιώργος Βασιλειάδης και Βασίλης Μηνούδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα σκοπό είχε να βρεθεί ο τρόπος που θα συνεργαστεί ο ΠΑΣΑΠ με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το παραπάνω εγχείρημα και ειδικότερα να αποφασιστεί ο Φορέας που θα δέχεται τις καταγγελίες.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ είχε την δυνατότητα να συζητήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού αρκετά θέματα που αφορούν τους Έλληνες αθλητές και γενικότερα το άθλημα, ενώ ορίστηκε νέα συνάντηση των δύο πλευρών για μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.