ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το Smart Pack «καρφώνει» σε… 4ο χρόνο με Ε.Α.Ο Σπάτων – Άρχισαν οι εγγραφές

Το Smart Pack «καρφώνει» σε… 4ο χρόνο με Ε.Α.Ο Σπάτων – Άρχισαν οι εγγραφές

Με χορηγό το Smart Park για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πορευθεί και τη νέα σεζόν ο Εκπολιτιστικός  Αθλητικός Όμιλος Σπάτων, που πέρα από το βλέμμα στην Β΄Εθνική, με την πρωταθλήτρια ομάδα των ανδρών, συνεχίζει να επενδύει όνειρα και μεράκι στην ανάδειξη των αυριανών πρωταθλητών και πρωταθλητριών της περιοχής.

Μετά λοιπόν την κατάκτηση του τίτλου της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών Ε.Σ.Π.Α.Α. αλλά και την επιτυχημένη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών, το εμπορικό Κέντρο Smart park στέκεται ξανά στο πλευρό της διοίκησης αναλαμβάνοντας, ως μια μορφή επιβράβευσης, την χορηγία του Τμήματος Κορασίδων-1 του συλλόγου.

eaos_andres_spata

Εκτός όμως από το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο της Ελλάδας, υπάρχουν κι άλλοι χορηγοί που για πολλοστή φορά θα εμπιστευτούν και θα στηρίξουν έμπρακτα το όραμα και την προσπάθεια του Ε.Α.Ο Σπάτων για προβολή και ανάδειξη της περιοχής των Μεσογείων στον χάρτη του ελληνικού αθλητισμού.

smart_pack_eaos

Δείχνοντας λοιπόν το κοινωνικό και αθλητικό τους πρόσωπο για 5η σερί χρονιά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και 4η η ΕΥΔΑΠ ενίσχυσαν αμφότεροι,, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και τον αθλητισμό ειδικότερα, με το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, το σωματείο της περιοχής τους.

Μάλιστα με την πολύτιμη εμπειρία -γνώσεις των προπονητών και την μεθοδική οργάνωση-συνέπεια της διοίκησης, έγινε, υπό της αυστηρής εφαρμογής του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που εκπόνησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η ασφαλής επανέναρξη των δραστηριοτήτων για τα περισσότερα Τμήματα του Ε.Α.Ο. Σπάτων στο τοπικό κλειστό «Δημήτρης Δημητρίου».

eaos

Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται για να γράψουν τα παιδιά τους σε ένα “υγιές”, οργανωμένο και καινοτόμο σωματείο, που αγαπά έμπρακτα τον αθλητισμό και το βόλεϊ, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 16:00 έως 19:00 θα υπάρχουν στο γήπεδο τόσο οι προπονητές, όσο και οι έφοροι των Τμημάτων του συλλόγου, για να συζητήσουν μαζί σας.