ΔΙΕΘΝΗ

Spiderwoman στην Κορέα η Φρέσκο

Spiderwoman στην Κορέα η Φρέσκο

Η Αργεντίνα πρώην άσος του Πανναξιακού ανοίγει τα φτερά της και μετά την Ευρώπη πετάει για την Ασία.

Η 26χρονη διαγώνια της εθνικής Αργεντινής Λουτσία Ντανιέλα Φρέσκο (1.93μ) είναι εδώ και λίγες ώρες η εκλεκτή ξένη στις ροζ αράχνες του κορεατικού πρωταθλήματος.

Έτσι από την ιστορική Μπόκα Τζούνιορς και το Μπουένος Άιρες της πατρίδας της, η Φρέσκο θα βρεθεί στην  πόλη Ιντσεόν που αποτελεί την έδρα των κατόχων του τίτλου, Incheon Heungkuk Life Pink Spiders, ως αντικαταστάτρια της 26χρονης Ιταλίδας της Περούτζια, Τζιούλια Πασκούτσι (1.88μ).

luciafresco-1-241x300

Η Ιταλίδα, είχε επιλεγεί τον περασμένο Μάιο στο Τορόντο, στα draft της κορεατικής V League γυναικών μαζί με τη διεθνή συμπατριώτισσα της Βαλεντίνα Ντιουφ, ως μία από τις 6 ξένες του φετινού πρωταθλήματος, αλλά σύμφωνα με κορεατική εφημερίδα, η παίκτρια δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας (μολονότι δεν έπεφτε κάτω από 20 πόντους σε κάθε ματς).

fresco

Από την πλευρά της Πασκούτσι, ο μάνατζέρ της υποστηρίζει ότι η πελάτισσά του δεν έμεινε εμπειρία από την μέχρι προ ολίγων ημερών στην Κορέα και ζήτησε την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας της.

Όπως και να χει πάντως το παρασκήνιο, το σημαντικό είναι άνοιξε ο δρόμος για μία σπουδαία μεταγραφή στην καριέρα της πρώην Ναξιώτισσας άσου.