Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «ερυθρόλευκα» η Ζένια Τσίμα!

Στα «ερυθρόλευκα» η Ζένια Τσίμα!

Έκπληξη Ζένια Τσίμα στον Ολυμπιακό. Η 30 χρονη αρχηγός του ΠΑΟ και σύζυγος του  πρώην προπονητή του τριφυλλιού, Γιώργου Ρούση, η οποία έμεινε ελεύθερη από τις «πράσινες», αμεσως μετά τη λήξη των πλέι οφ της Α1, ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους»:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζένια Τσίμα.»

Η έμπειρη ακραία(1μ85), βρέθηκε την Δευτέρα (16/5) στα γραφεία του συλλόγου  στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο ενώ στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, υποστήριξε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο. Από κει και πέρα έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν».

Να σημειωθεί ότι η διεθνής ακραία, ξεκίνησε την καριέρα της απο το Μαρκόπουλο, συνέχισε στην ΑΕΚ οπου το Δεκέμβριο του 2012, είχε ένα πολυ σοβαρό τραυματισμό (χιαστούς) και έμεινε πολλούς μήνες εκτός γηπέδων, επανήλθε και απο τον Αύγουστο του 2013 ήταν μέλος του ΠΑΟ.