Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στα «ερυθρόλευκα» ο Φράγκος

Στα «ερυθρόλευκα» ο Φράγκος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ανδρέα Φράγκου ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Πειραιά ενισχύοντας έτσι τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθειά που θα κάνουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα στο… λιμάνι.

Μετά από διάλλειμα ενός έτους στην Κορέα και την Hyundai Skywalkers, ο Ανδρέας Φράνγκος επιστρέφει στον Πειραιά για 3η φορά στην καριέρα του, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 29χρονο διεθνή ακραίο.

Ο Ανδρέας Φράγκος στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού, olympiacossfp.gr τόνισε τα εξής «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι, ακόμα και στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε,  ο σύλλογος κάθε χρόνο θέτει τον πήχη ψηλότερα. Είμαι σίγουρος ότι το περιβάλλον της ομάδας θα μας βοηθήσει  να κατακτήσουμε τους στόχους μας σε εγχώριες και ξένες διοργανώσεις».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με τον διεθνή 28χρονο ακραίο, Ανδρέα Φράγκο.