ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

All Star Game και ραντεβού στην Σύρο

leontaritis_siros_all_star_game

Ο θεσμός του All Star Game επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στην Volleyleagueκαι έπειτα από απόφαση της ΕΣΑΠ καθώς με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η Ερμούπολη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει στις 16 Μαρτίου την γιορτή του ελληνικού βόλεϊ και να υπόσχεται εντυπωσιακές στιγμές και πολλά χάπενινγκ στον παραδοσιακό αγώνα μεταξύ Ελλήνων και Ξένων…

Η ΕΣΑΠ στο πλαίσιο της αναβάθμισης της Volleyleague αποφάσισε την… αναβίωση του All Star Game έστω και αρκετά μακριά από τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων που παραδοσιακά διεξαγόταν.

Η φετινή ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε η 16η Μαρτίου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  ως συνδιοργανώτρια της ΕΣΑΠ έδειξε Σύρο… Έτσι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση και οι φίλαθλοι στο νησί να είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν από κοντά όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού βόλεϊ.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Volley League All Star, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις που θα αφορούν το βόλεϊ, προκειμένου το άθλημα να τύχει μιας ευρύτερης αποδοχής από τη νεολαία και μιας διαφορετικής προσέγγισης και οπτικής από αυτή που έχει επιδείξει μέσω του πρωταθλήματος και των υπολοίπων διοργανώσεων που σχετίζονται με αυτό.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του All Star Game Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Έκτος από “πρωτεύουσα των Κυκλάδων”, η Σύρος είναι και “πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ”, στηρίζοντας έμπρακτα μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος.

Τον προσεχή Μάρτιο θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε στο νησί μας όλη την “αφρόκρεμα” του αθλήματος, γι’ αυτό και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλες και όλους να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής, ώστε να αποδείξουμε – για ακόμη μια φορά – την αγάπη των Συριανών για την πετοσφαίριση.

Η αναβίωση του Volley League All Star είναι για την Περιφερειακή Αρχή ένα μεγάλο στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Στόχος μας να μπει το βόλεϊ σε κάθε σπίτι, αλλά κυρίως στην καρδιά της νέας γενιάς, την οποία και θέλουμε να φέρουμε στο γήπεδο, όχι μόνο ως φίλαθλο, αλλά και ως αθλητή.

Αισθάνομαι περήφανος ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού για το γεγονός ότι βρισκόμαστε με τις ομάδες του Α.Ο. Φοίνικα – Πανναξιακού και Α.Ο. Θήρας στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ