Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στεφάνου : «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

paok_omadiki_veroia_tournoua

Αισιόδοξος για την μέχρι τώρα προετοιμασία, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δήλωσε ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και μακριά από τραυματισμούς τη νέα χρονιά…

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας βρίσκονται πλέον οι περισσότερες ομάδες της Volleyleague, με τα φιλικά να δείχνουν πλέον στους προπονητές τον βαθμό ετοιμότητας.

Ο Γιώργος Στεφάνου, ως νέος μέλος των «ασπρόμαυρων», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε για την προετοιμασία ευχόμενος να έχουν όλοι υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ο διεθνής λίμπερο του «Δικεφάλου» τόνισε «Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας έχει κλείσει και πλέον έχουμε περάσει σε περισσότερο αγωνιστικά και τακτικά θέματα.

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς είμαστε εν αναμονή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος…πότε θα ξεκινήσει και ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος. Είναι κάτι που μας απασχολεί όλους και το παρακολουθούμε. Από εκεί και πέρα, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Ξεκινήσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία εντοπίζουμε και διορθώνουμε τα σημεία όπου χρειάζεται να βελτιώσουμε. Εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να έχουμε Υγεία όλα τα παιδιά.

Έχω αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο αρκετές φορές ως αντίπαλος, οπότε γνωρίζω το κλίμα και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Είναι θετικό να έρχονται και να μας υποστηρίζουν, βοηθά το τμήμα και είναι σημαντικό για όλους μας. Ελπίζω να τους έχουμε δίπλα μας, όχι μόνο στα μεγάλα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια».