Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Γερμανία ο Κώστας Δαλακούρας

Στην Γερμανία ο Κώστας Δαλακούρας

Τα βήματα του Θανάση Πρωτοψάλτη ακολούθησε ο Κώστας Δαλακούρας καθώς τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γερμανία με την CV Mitteldeutshland να ανακοινώνει την απόκτηση του Θρακιώτη ακραίου…

Την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό έχει πλέον ο Κώστας Δαλακούρας. Ο 26χρονος ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμφώνησε με την Γερμανική CV Mitteldeutshland συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του στην Bundesliga.

Ο νεαρός ακραίος μετά την παρουσία του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του αγωνιζόμενος για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος, ωστόσο έχοντας πίστη στις δυνατότητές τους είναι αισιόδοξος πως θα πετύχει σε ένα άκρος ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

dalakouras

Η ανακοίνωση της  CV Mitteldeutshland 

«Μετά τον Artur Augustyn οι «Πειρατές» ανακοίνωσαν σήμερα τη δεύτερη μεταγραφή τους. Ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας από τον Ιούλιο θα είναι παίκτης της ομάδας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας έπαιξε στη γενέτειρά του και στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο 26χρονος άσος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συγκέντρωσε πολύ εμπειρία, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα βρέθηκε με την ομάδα του στους τελικούς το 2014, το 2015 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και τις δύο τελευταίες σεζόν στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Τη νέα σεζόν o Δαλακούρας θα παίζει στη θέση του Ramon Martinez Gion ο οποίος δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας».