Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Μαρκόπουλο η Jelena Cvijovic

Στο Μαρκόπουλο η Jelena Cvijovic

Την απόκτηση της 27χρονης διεθνής Μαυροβούνιας ακραίας Jelena Cvijovic ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο με την νεαρή αθλήτρια να δηλώνει χαρούμενη για την μεταγραφή της και ενθουσιασμένη που θα έχει συμπαίκτριά της την Μίλιτσα Κνέζεβιτς.

Η Jelena Cvijovic θα παραμείνει στην χώρα μας και μετά την παρουσία της στις Μακεδόνες Αξιού, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά την φανέλα του Μαρκόπουλου.

Η ομάδα των Μεσογείων έπειτα από συντονισμένες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με την 27χρονη ακραία η οποία είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να μπορεί να σώσει την παρτίδα της παραμονής.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθήτρια του Μαρκόπουλου, η Jelena Cvijovic, τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να αποτελέσω κομμάτι του ΑΟ Μαρκοπούλου! Είμαι ευγνωμονούσα προς τον Θεό που μου έδειξε τον δρόμο να δω πως αυτή είναι η σωστή επιλογή στη καριέρα μου!  Σίγουρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, από τη στιγμή που η καλή μου φίλη και αθλήτρια, Milica, αγωνίζεται στον ΑΟΜ!

Ευχαριστώ πολύ τον κο Ευαγγελίου που επικοινώνησε μαζί μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους προπονητές! Ελπίζω πως αυτή η σεζόν θα είναι πολύ καλή για την ομάδα και για εμένα και τη Milica που αγωνιζόμαστε στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών την Μαυροβούνια Jelena Cvijovic (1992), η οποία την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στoυς Μακεδόνες Αξιού. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Galeb, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ (Πρωτάθλημα-Κύπελλο) στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου το 2010. Αγωνίζεται στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου από το 2008.

Η 27χρονη διεθνής Ακραία με ύψος 1,87, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας με τη Dinamo και τη MD Zrenjanin, όπως και της Ρουμανίας, όπου υπήρξε συμπαίκτρια στη A.C.S. Penicilina με την αθλήτρια του ΑΟΜ, Milica Knezevic!

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...