Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πορφύρα η Αλμπάνη

albani_porfyras_2020

Την απόκτηση της 18χρονης κεντρικής Νεφέλης Αλμπάνη ανακοίνωσε ο Πορφύρας ο οποίος θα παρουσιαστεί ανανεωμένος στο νέο πρωτάθλημα… 

Μετά την αποδέσμευση της Μαριαλένας Δραγουμάνου ο Πορφύρας φρόντισε να ξεκινήσει την μεταγραφική του ενίσχυση με την ανακοίνωση της Νεφέλης Αλμπάνης. 

Η 18χρονη κεντρική μετά την Ευριάλη, Θέτιδα Βούλας και Αρτέμιδα Κορυδαλλού, την νέα χρονιά θα φορά την φανέλα του Πορφύρα στη Volleyleague κάνοντας ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία. 

Η νεαρή αθλήτρια μετά την συμφωνία της με την ομάδα της Φρεαττύδας δήλωσε “Με μεγάλη χαρά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Α1. Είμαι έτοιμη για σκληρή δουλειά ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου όπου και όπως χρειαστεί”.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα 

Η γεννημένη τον Ιούλιο του 2002, κεντρική ύψους 1.88 μ., Νεφέλη Αλμπάνη συμφώνησε να ενταχθεί στον Πορφύρα ως ελεύθερη παίκτρια, για διάστημα 2 ετών.

Την συναντήσαμε πρώτη φορά στο ντεμπούτο της ως Παγκορασίδα, τότε με την Ευρυάλη, σε Τουρνουά με τον Πορφύρα στο Σαλπέας, όπου την οδήγησε ως φαίνεται το πεπρωμένο της. Μετά την Ευρυάλη πήγε στη Θέτιδα Βούλας και στην προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Πρι Λιγκ με την Αρτέμιδα Κορυδαλλού.

Ο Πορφύρας συνεχίζει να εμπιστεύεται αθλήτριες με προοπτική, ταλέντο, θέληση για δουλειά και διάθεση διάκρισης, με μαχητικό πνεύμα, αφοσίωση στη φανέλα και ομαδικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ