Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, ανακοίνωσε τα πακέτα των νέων εισιτηρίων διαρκείας 2016-17, στο Κατσάνειο, τα οποία ξεκινούν από 50 και φτάνουν στα 300 ευρώ ενώ γνωστοποίησε ότι ο Νίκος Γραμμένος θα είναι ο νέος υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το τμήμα πετοσφαίρισης:

«Η επόμενη χρονιά αρχίζει! Τα διαρκείας είναι έτοιμα και ήρθε η στιγμή που θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας Η ομάδα που δόξασε το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ όσο κανένας άλλος σε όλη την Ευρώπη ξεκινάει την προσπάθεια να ανέβει ακόμα ψηλότερα!

Αγόρασε και εσύ το εισιτήριο διαρκείας 2016-2017

ΑΚΡΑΙΟΣ 50€ Είσαι στο πέταλο, είσαι στα άκρα. Δε δέχεσαι υποδείξεις. Για σένα ο αγώνας είναι καθημερινότητα. Για σένα η ομάδα δε χάνει ποτέ γιατί παίζεις πάντα με τους δικούς σου κανόνες, στο δικό σου γήπεδο.

ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ 100€ Δε χάνεις παιχνίδι. Είσαι πάντα εκεί, δίπλα στο παρκέ! Σηκώνεσαι όρθιος σε κάθε αδικία και πανηγυρίζεις κάθε πόντο σαν μικρό παιδί! Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ψυχής σου.

LIBERO 300€ Βρίσκεσαι παντού. Βοηθάς την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Οδηγείς και συμβουλεύεις. Σε χρειαζόμαστε όλοι. Ο Ηρακλής σε περιμένει Όλοι μαζί Όλοι ενωμένοι Να οδηγήσουμε ξανά στην κορυφή τον ΗΡΑΚΛΗ!»

Master plan Katsaneio-456789