ΔΙΕΘΝΗ

Τέλος από Τρεντίνο Τζούριτς, Στόϊτσεφ;

Τέλος από Τρεντίνο Τζούριτς, Στόϊτσεφ;

Η απώλεια του φετινού τίτλου στην Ιταλία αλλά και του Τσαμπιονς Λιγκ προκάλεσε καταιγισμό εξελίξεων στην ιταλική Τρεντίνο, καθώς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως αναζητούν ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος, Μίταρ Τζούριτς, αλλά και ο Βούλγαρος τεχνικός, Ράντοστιν Στόιτσεφ.

Ο “Μήτσος” βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της ιταλικής Βερόνα του Τζιάνι, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής είναι πολύ πιθανό να μη βιαστεί να αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει το “μήλον της έριδος για πολλές” ακόμη ομάδες και αφού ζυγίσει καλά όλα τα δεδομένα θα κάνει την τελική του επιλογή.

Επίσης, παρά τις προσπάθειες του πρέδρου της ομάδας του Τρέντο, Ντιέγκο Μόσνα να κρατήσει στο τιμόνι της ομάδας τον τεχνικό Ράντο Στοϊτσεφ, η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Βούλγαρο προπονητή με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μπρούνο Ντα Ρε, σχετικά με τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις με αποκορύφωμα αυτή του συμπατριώτη του Στόιτσεφ, Ματέι Καζίσκι, καθιστούν μετέωρη την παραμονή του πολυνίκη τεχνικού, που σύμφωνα με διάφορα “σενάρια” βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Μπεσίκτας, αλλά και της εκτός εξαιρετικού απροόπτου νταμπλούχου Ιταλίας, Μόντενα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάποιο από τα παραπάνω σενάρια, διάδοχος του Βουλγαρου τεχνικού στον πάγκο της Τρεντίνο, θα είναι ο νυν αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών της Μόντενα, Άντζελο Λορεντσέτι.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...