Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τίτλοι τέλους συνεργασίας για Ζωλασταθιάδη-Αίαντα, το μήνυμα του «Ζωλό»

zolostathiathis

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, Αίας Ευόσμου και Ηλίας Ζωλασταθιάδης ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα κόουτς να ευχαριστεί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τη διοίκηση, τις αθλήτριες, το σταφ, τους φίλους της ομάδας για τα δυνατά συναισθήματα που είχε το αγωνιστικό αυτό ταξίδι!

Το μήνυμα του Ηλία Ζωλασταθιάδη:

“(Λίγο μελό για αρχή) Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα στη ζωή, ιδιαίτερα με τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν. (Ουσία τώρα) Μια μεγάλη, δύσκολη αλλά μοναδική διαδρομή τελείωσε. Πέρασε μία πενταετία που δείξαμε ότι αν έχεις διάθεση, ενέργεια και ιδέες μπορείς να επιβιώσεις με ελάχιστα σε οποιονδήποτε στίβο. Αγχωθήκαμε, κουραστήκαμε, ταλαιπωρηθήκαμε αλλά βγαίνουμε απ’ όλο αυτό γεμάτοι συναισθήματα. Στεναχωρηθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, ενθουσιαστήκαμε, απογοητευτήκαμε, θυμώσαμε (προπάντων αυτό).

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης, τους ευγενικούς φιλάθλους μας αλλά περισσότερο τους συνεργάτες μου για τη πίστη και αφοσίωση στα θέλω μου. Άφησα στο τέλος τις αθλήτριες μου, αυτές που πάλεψαν μαζί μου για να καταφέρουμε αυτό το μικρό θαύμα. Ελληνίδες και ξένες, ευχαριστημένες και δυσαρεστημένες, όλες μα όλες δικαιούνται ένα κομμάτι της επιτυχίας μας. Γιατί επιτυχία για το δικό μας οικονομικό επίπεδο είναι ότι έγινε αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τη Βιβή και τη Κλειώ για την υπομονή στην απουσία.

Προσωπική επιτυχία πέραν όλων των άλλων είναι για μένα ότι κατάφερα να κάνω όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν όραμα, να πιστεύουν στην νίκη να κυνηγούν το ακατόρθωτο σε κάθε αγώνα, σε κάθε στιγμή της κοινής μας πορείας. Για το τέλος να πω ότι χάρηκα και απόλαυσα όλες τις στιγμές, (όσο δύσκολες και ακατανόητες ήταν αυτές κάποιες φορές) γιατί αυτό το συναίσθημα είναι ο αθλητισμός. Θα συνεχίσω να είμαι φίλαθλος αυτής της μοναδικής ομάδας και πραγματικός φίλος των ανθρώπων της.

Με τιμή Ηλίας Ζωλασταθιάδης”.