Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

To Μαρκόπουλο ανακοίνωσε Μερκάδο!

To Μαρκόπουλο ανακοίνωσε Μερκάδο!

Την απόκτηση 24χρονης διαγώνιας, με ύψος 1.84,  Ερίκα Μερκάδο απο το Εκουαδόρ, ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο.  Στην περίπτωση της  Μερκάδο προχώρησε το Μαρκόπουλο αφου πήρε καλές συστάσεις απο τηνΓκιλντενμπέργκερ η οποία έπαιξε στα Μεσόγεια το 2011. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου:

“O Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Erika Mercado. Η 24χρονη αθλήτρια (27/2/1992) με καταγωγή από το Εκουαδόρ έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται ως διαγώνια.

H Erika Mercado ξεκίνησε την καριέρα της στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στη Gimnasia y Esgrima de La Plata στην οποία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2009-2014.

Με την ομάδα της Gimnasia αναδείχτηκε το 2013 MVP και καλύτερη επιθετικός στο Junior Metropolitan League, MVP στο Junior Open της ίδιας χρονιάς, ενώ η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου Daniela Gildenberger μας έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για την αξία της.

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο η Erika θα πάρει την υπηκοότητα της Αργεντινής ώστε να ενταχθεί άμεσα στην Εθνική τους ομάδα.

Καλωσορίζουμε την Erika στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή αγωνιστική σεζόν.”