Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το «μπαμ» της χρονιάς ο Παναθηναϊκός με Μόλναρ!

Το «μπαμ» της χρονιάς ο Παναθηναϊκός με Μόλναρ!

Πέρυσι το «μπαμ» ανήκε στον Ολυμπιακό, φέτος για πρώτη φορά μετά από μια τετραετία ο Παναθηναϊκός που απέκτησε τη Σέρβα ακραία, Μπριζίτκα Μόλναρ μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση τίτλων!

Η «Μπίκι» ξαναφορά τα «πράσινα» μετά τις σεζόν 2009-10 και 2010-11, όπου είχε στεφθεί δυο φορές πρωταθλήτρια αλλά και μια Κυπελλούχος Ελλάδας και ανήκει στην… τελευταία φρουρά των τίτλων για το ιστορικό τμήμα του αθηναϊκού Συλλόγου.

Η Σέρβα άσος που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα, αν και δεν έπαιξε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, έκανε προπονήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα. Μια πληροφορία που όπως ήταν λογικό λόγω των άριστων σχέσεων με την πρώην ομάδα του την έμαθε από πρώτο χέρι ο «αιώνιος» αντίπαλος Ολυμπιακός μέσω του κόουτς Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

«Αντίο» Φιλντ

Ο Παναθηναϊκός αποκτά τη Μόλναρ με αντικατάσταση, πράγμα που θα πει ότι η κεντρική Μαρίσα Φιλντ -η οποία άφησε καλές εντυπώσεις- θα αποτελέσει παρελθόν ενώ πλέον θα πορευτεί με τις Καββαδία, Κωνσταντινίδου και Γκούζου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μέ την προσθήκη αυτή είναι ξεκάθαρο ότι η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού επιδιώκει με την 30χρονη Μόλναρ να μπει ουσιαστικά πλέον στη διεκδίκηση των τίτλων, αφού τα δείγματα γραφής της Σέρβας είναι γνωστά και η μεταγραφή είναι από το πάνω ράφι της αγοράς.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι το πρωτάθλημα και στις πρώτες θέσεις θα είναι πιο αμφίρροπο αφού ο αήττητος φέτος Ολυμπιακός φάνηκε από τον πρώτο γύρο να μην δυσκολεύεται απέναντι στους αντιπάλους του στην κατηγορία. Πλέον με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, η Α1 αποκτά εκ νέου ξεχωριστό ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα που μένει να αποδειχτεί αν θα είναι και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...