DARK ROOM

Το νταμπλ της ζωής τους (φωτ.)!

Το νταμπλ της ζωής τους (φωτ.)!

Με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει πανηγυρίσει νταμπλ, έχει γευτεί το… νέκταρ της επιτυχίας, έχει χορέψει αλλά και τραγουδήσει στο… τσακίρ κέφι αλλά το νταμπλ του Σαββάτου (12/9/15) είναι αναμφίβολα το πολυτιμότερο νταμπλ της ζωής της!

Ο λόγος για την Ξανθή Μυλωνά… που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Σέγκοκαι βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, Ιωάννη, ολοκληρώνοντας τη διπλή τους ευτυχία, το δικό τους νταμπλ! Το Volleyplanet είχε την τιμή να βρίσκεται δίπλα τους στη μοναδική τους στιγμή και έχει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ…

Οι ρόλοι για λίγο άλλαξαν και ο γαμπρός έβγαλε μεγάλη υποδοχή εκτός έδρας, αφού «υποδέχτηκε» την πρώην λίμπερο του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά, η οποία έλαμπε από ευτυχία μέσα στο σικάτο νυφικό, δημιουργίας Vlassi Ηoleva! Τα δυο μυστήρια τελέστηκαν με τη δέουσα κατάνυξη στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη.

gamos_tempi gamos_tempi1

xanthi_mixalis3_new xanthi_mixalis4_new

Όλα πράσινα μέχρι κι ο ψάλτης

Και όταν μιλάμε για γάμο και βαφτίσια της πρώην Αμαζόνας του Παναθηναϊκού μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από την κυριαρχία του πράσινου χρώματος στη διακόσμηση. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο ψάλτης φόραγε πράσινο t-shirt!

psaltis_gamos_glyka

Κουμπάροι και νονά επίσης «πράσινων» φρονιμάτων! Τα στέφανα άλλαξε ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Π.Α.Ο, Νίκος Λάζος, τις βέρες η Νάσια Τσόπελα ενώ στην ποδιά της νονάς Κέρυς Τζέλου υπήρχε κεντημένο –διακριτικά- ένα πράσινο τριφύλλι.

gamos_stefana gamos_isaiasgamos_nona

«Έμεινα εδώ»… και τράβηγμα της φούστας!

Κι αν η ομορφιά των Τεμπών ήταν δεδομένη, η θέα από το ξενοδοχείο Cavo Olympo Luxury Resort & Spa μάγεψε τους καλεσμένους. Ξανθή και Μιχάλης έκαναν… είσοδο καταχειροκροτούμενοι με το τραγούδι «Έμεινα εδώ» του Στέλιου Ρόκκου με τον σύζυγο λίγο πριν το ρεφρέν να τραβά τη φούστα της νύφης, αιφνιδιάζοντας τους καλεσμένους! Ουπς…

Ευτυχώς, ήταν κανονισμένο… καθώς εμφανίστηκε ολόκληρο το μίντι δαντελένιο φόρεμα της απαστράπτουσας νύφης με το οποίο και παρέμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς.

gamos_eisodos gamos_forema

Το βολεϊκό πηγαδάκι

Η ροτόντα με το Νο12 ήταν η άκρως πετοσφαιρική και όχι μόνο! Ελένη Φραγκιαδάκη, Μαρία Χατζηνικολάου, Εύη Κυριακίδου, Γιούλα Δίρβα, Γιάννης Κυριακίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα Τικταπανίδου, Δήμος Φιλιππάτος έκαναν τα… πηγαδάκια τους, χόρεψαν με τη νύφη και την… χειροκρότησαν όταν έπιασε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. Πραγματικά μια γενναία προσπάθεια…

gamos_xanthis_12 gamos_xanthis_volley

Για το τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα της διπλής χαράς τους, η Ξανθή και ο Μιχάλης μοίρασαν χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη να πιστέψουν πως και τα δικά τους όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τόσο οι προσκλήσεις, όσο και οι μπουμπουνιέρες του γάμου επιλέχτηκαν από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με τους νεόνυμφους να επιλέγουν τον ιερό συμβολισμό της ελιάς και στα δυο!

gamos_xanthis_mpomponiera gamos_xanthis_stolismosgamos_stolismos  prosklitirio

Ξανθή και Μιχάλη να ζήσετε & να χαίρεστε τον Ιωάννη!

xanthi_mixalis