ΔΙΕΘΝΗ

Ομάδα για… καλλιστεία η Μπαρουερί!

Ομάδα για… καλλιστεία η Μπαρουερί!

Η αγωνία για την ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος η Ταίσα Νταχέρ Μενέζες φαίνεται πως φτάνει στο τέλος, αφού η ομάδα του Βραζιλιάνου ομοσπονδιακού, Ζοζέ Ρομπέρτο Γκιμαράες ετοιμάζεται μαζί με τη διεθνή κεντρική της Βακίφμπανκ να ανακοινώσει και άλλες δύο σπουδαίες και πανέμορφες αστέρες του παγκόσμιου βόλεϊ.

thaisa Thaisa-Daher_Menezes

Πέρα λοιπόν από την 30χρονη δις χρυσή Ολυμπιονίκη, Ταϊσα, που αυτή την στιγμή ανακάμπτει από την χειρουργική επέμβαση στο αριστερό της γόνατο την ομάδα του Γκιμαράες θα εμπλουτίσουν με την εμπειρία και το κάλλος τους, η 33χρονη επίσης δις χρυσή Ολυμπιονίκης της “σελεσάο”, Ζακλίν Καρβάλιο (1.86μ) και η 34χρονη Πολωνή διαγώνια, Κάσια Καταρίνα Σκοβρόνσκα – Ντολάτα (1.89μ).

jaqueline-carvalho_bra 3615257899e1db758cbb2b900427c6e2--jaqueline-carvalho-hot-lingerie 0000jaque2

Οι δύο Βραζιλιάνες σουπερστάρ, συμμετέχουν ήδη στις προπονήσεις της Μπαρουερί, ενώ η Ευρωπαία άσος, που λόγω τραυματισμού δεν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων αθλητριών προς μετεγγραφή, έχει ήδη κληθεί και αναμένεται να βρίσκεται στην “χώρα του καφέ” την επόμενη εβδομάδα, αφού ο “Ζε Ρομπέρτο” έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση βίζας.

450full-katarzyna-skowronska kasia-skowronska-best-volleyball-player-6 500full

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...