Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Τσάτσιτς για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Με Τσάτσιτς για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

O αρχηγός της Εθνικής Μαυροβουνίου, Βόγιν Τσάτσιτς είναι ο παίκτης-επιλογή του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει επίπεδο και να μπει σφήνα στη διεκδίκηση τίτλων!

Ο 30χρονος διεθνής ακραίος ύψους 2.03, γεννημένος στο Μπαρ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπούντβα (2006) και είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στους “πράσινους”. Ένας αθλητής με πολλές εμπειρίες και ένα “πολυεργαλείο” σε επίθεση, σερβίς, μπλοκ αλλά και υποδοχή που θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα τον Παναθηναϊκό.

19-09-2019 NED: EC Volleyball 2019 Czech Republic - Montenegro, Amsterdam First round group D / 19-09-2019 NED: EC Volleyball 2019 Czech Republic - Montenegro, Amsterdam First round group D /

Μετά την Μπούντβα (2006-2015), αγωνίστηκε στην τουρκική Μπελεντίγιε και από εκεί πήρε μεταγραφή στο Ιράν, όπου έπαιξε στην Σάμεν Κορασάν και στην Σαρμάγιε Μπανκ Τεχράν. Με την δεύτερη κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας αλλά και το πρωτάθλημα Ασίας. Εν συνεχεία, ο Μαυροβούνιος άσος συνέχισε στο τουρκικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στις Ζιράτ και Ινεγκόλ Μπελεντίγεσι. Το 2014 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Λιγκ με το Μαυροβούνιο στον διπλό τελικό κόντρα στην Ελλάδα και όλοι θυμούνται τη “ζημιά” που είχε κάνει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μετά το φετινό Eurovolley, είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στο πολωνικό πρωτάθλημα με την Αλουρόν ενώ το όνομά του απασχόλησε και ΠΑΟΚ.  Ωστόσο, ένας τραυματισμός στον ώμο τον πήγε πίσω και συμφώνησε με την πολωνική ομάδα να λυθεί η συνεργασία. Ο 30χρονος επέστρεψε στην πατρίδα του, αποθεραπεύτηκε ενώ παράλληλα υπέγραψε στην Μπούντουτσνοστ, περιμένοντας να βγει στην αγορά ξανά στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο.

Κάπου εκεί ήρθε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να δώσει το “οκ” για μεταγραφή από το πάνω ράφι στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη τον επέλεξε για να κάνει τη διαφορά. Ο διεθνής Μαυροβούνιος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί με την ομάδα.



Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...