DARK ROOM

Τζίμπα το… metrosexual θηρίο (fot-vid)!

Τζίμπα το… metrosexual θηρίο (fot-vid)!

Ο Τζίμπα λίγους μήνες πριν “πατήσει τα σαράντα” μεσω μιας “καυτής” φωτογράφησης με τη sexy σύντροφό του αποκαλύπτει μία άλλη πλευρά του εαυτού του δείχνοντας πως… περνάει ακόμη η μπογιά του!

37032

Οι σέξι πόζες του 39χρονου Βραζιλιάνου Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Gilberto Amauri de Godoy Filho έχουν γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα βολεϊκά “στέκια” του Ρίο λίγο πριν το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Φορώντας μόνο το… μαγιό του ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της “σελεσαο” και εκ των κορυφαίων πρώην παικτών του κόσμου, σχεδόν γυμνός μαζί με πανέμορφη Μαρία Λουίζα Νταουντ μπρoστά στο φακό του Alexandre Campbell “σκανδαλίζει”  τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του για λογαριασμό γνωστής βραζιλιάνικης ιστοσελίδας.

3456789.jpg

Η 36χρονη καλλονή, βρίσκεται στο πλευρό του σουπερστάρ του παγκόσμιου βόλεϊ τα τελευταία τέσσερρα χρόνια, όποτε βρίσκει την ευκαιρία εκδηλώνει ανοιχτά τον έρωτά της για τον Τζίμπα, όπου κι αν βρίσκονται. Αν και της αρέσει περισότερο μάλλον το ποδοσφαιρο από το βόλεϊ, όπως κάθε όμορφη Βραζιλιάνα που σέβεται τον εαυτό της, έχει κι αυτή τουλάχιστον έναν τίτλο ομορφιάς.

giba3 rthfg

Πριν απο 16 χρόνια λοιπόν το sexy μοντέλο είχε αναδειχθεί “Garota del Ipanema 200” και από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκε με τον Τζίμπα τον έκανε να ξεχάσει την πρώην σύζυγό του, τη Ρουμάνα πρώην πρωταθλήτρια και μητέρα των δύο παιδιών του, Κριστίνα Πιρβ.

img_9795 giba7oficial-669367964761325736_25047047-1

κατάλογος

Εκτός όμως της φωτογράφησης ο Τζίμπα, που τον προσεχή Δεκέμβριο θα μπει και επισήμως στα δεύτερα.. άντα της ζωής του, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο EGO εμφανίζει μια metrosexual πτυχή του εαυτού του.

img-623683-treino-giba20140806151407348098 10_37_56_705_file

Σύμφωνα με τον Mark Simpson, ο οποίος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον όρο το 1994 σε ένα άρθρο του στην εφημερίδα The Independent, ο άντρας μετροσέξουαλ (η λέξη προκύπτει από το metropolitan και το heterosexual) είναι αυτός που ζει κυρίως σε αστικές, μετα-βιομηχανικές και καπιταλιστικές κουλτούρες, δίνει σημασία στον καλλωπισμό και την εμφάνισή του και ξοδεύει χρήματα γι’ αυτό τον σκοπό.

215807 malu-de-godoy-e-giba-4018

Παράλληλα λοιπόν με τηn ισορροπημένη του διατροφή την οποία ακολουθούσε ανέκαθεν ως αθλητής, o Βραζιλιάνος “θρύλος” του αθλήματος φαίνεται πως πλέον αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο και πλέον περνάει αρκετό χρόνο μπροστά στον καθρέπτη αφου θέλει πάντα να είναι περιποιημένος. “Μου αρέσει να φροντίζω του εαυτού μου, είναι αλήθεια.

img_7904 giba_insta

Λατρεύω να ξοδεύω χρήματα για καλλύντικά που έχουν να κάνουν με την ενυδάτωση του σώματος και να χρησιμοοποιώ καλά σαμπουάν και αφρόλουτρα στο μπάνιο. Δεν ζω χωρίς αντηλιακό και χωρίς ιαματικό νερό στο πρόσωπο το πρωί. Αγαπώ τα αρώματα και περιποιούμαι τα νύχια μου κάθε εβδομάδα, “εξηγεί ο Τζίμπα που αν και δηλώνει οπαδός κάποιων καλλυντικών δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ… αντιρυτιδικές κρέμες, αλλά ούτε και διεγερτικά ή άλλα… θαυματουργά χάπια, τα οποία όπως υποστηρίζει η όμορφη Μαρία Λουίζα δεν έχει καθόλου ανάγκη!

giba2

Άλλωστε όπως επισημαίνει και ο Simpson o όρος “metrosexual” δεν αφορά την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου, αφού “o μετροσέξουαλ μπορεί να είναι gay, straight ή bisexual”.

“Ο Τζίμπα είναι… θηρίο στο κρεβάτι! Μεταξύ μας υπάρχουν πολύ ισχυρά συναισθήματα και μεγάλη χημεία. Κάθε φορά που κάνουμε σεξ είναι απόλαυση. Η πρώτη μας σεξουάλική επαφή,  περίπου πριν από 4 χρόνια διήρκεσε τρεις ώρες … Ήταν πολύ έντονη και εκτός από πάθος είχε και πολύ συναίσθημα, “δήλωσε η Μαρία Λουίζα  αποκαλύπτοντας κι άλλες αθέατες πλευρές του Τζίμπα.

img_0246

“Έχει πολλή ενέργεια! Μερικές φορές είναι δύσκολο να πάω στη δουλειά … και έχω επίγνωση αυτού… (γέλια). Όταν πρόκειται να ταξιδέψει θέλει να κάνουμε σεξ κάθε μέρα αρκετές φορές την ημέρα. Μερικές φορές θέλω ένα διάλειμμα … αλλά ο Τζίμπα έχει πολύ ενέργεια. Ποτέ δεν τον άκουσα να λέει πως είναι κουρασμένος. Είναι πάντα πολύ καλά προετοιμασμένος… ” συμπλήρωσε το μοντέλο από τη Βραζιλία, ενώ ο Τζίμπα πρόσθεσε: “Ποτέ δεν έχω πάρει διεγερτικά χάπια. Είχα πάντα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου…”

Fotos: Alexandre Campbell / EGO Paparazzo

https://www.youtube.com/watch?v=F6–_NUzVY8