PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βλάχου : «Να φθάσουμε το City οσο πιο ψηλά ονευρευόμαστε»

Βλάχου : «Να φθάσουμε το City οσο πιο ψηλά ονευρευόμαστε»

Με την ευχή να οδηγήσει το Αιγάλεω όσο πιο ψηλά μπορεί, η αρχηγός του City Κατερίνα Βλάχου, υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις «κυανόλευκες» παραμένοντας για 12η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα των Δυτικών προαστίων. 

Έχοντας ξεκινήσει απο τις υποδομές του Αιγάλεω και έχοντας ζήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομαδας, η Κατερίνα Βλάχου δηλώνει ερωτευμένη με το City έχοντας βάλει στόχο να οδηγήσει τον σύλλογο στην άνοδο και την κορυφαία στιγμή της ιστορίας του. 

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα της καρδιάς μου!! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ανανέωσα για άλλο ένα χρόνο με το Αιγάλεω. Ένας από τους σημαντικοτερους για εμένα είναι ο υψηλός στόχος που έχει φέτος η ομάδα . Η διοίκηση αυτό το έδειξε έμπρακτα αφού απέκτησε στο ρόστερ της ομάδας αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μαζί με τον βασικό κορμό που παρέμεινε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team που με εμπιστεύεται και με πολύ δουλειά με κάνει να γίνομαι καλύτερη όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας και κάνει το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς,να φτάσουμε το CITY όσο πιο ψηλά έχουμε ονειρευτεί»

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της ομάδας μας Κατερίνα Βλαχου.

Η εμβληματική αρχηγός πάρα τις προτάσεις που δέχτηκε αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της για 12η χρονιά. Το όνομα της έχει συνδιαστει με όλες τις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία 10 χρόνια τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και στο γυναικείο ενώ είναι και διεθνής με την εθνική κορασίδων και νεανίδων. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...