Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Η ΕΣΑΠ #ΜένειΣπίτι και περιμένει την Πολιτεία

Volleyleague: Η ΕΣΑΠ #ΜένειΣπίτι και περιμένει την Πολιτεία

Τηλεδιάσκεψη χωρίς ουσιαστικά καμία απόφαση για την ΕΣΑΠ που θα… συσκέπτεται μέχρι τις 30 Απριλίου, την ίδια ώρα που σε 14 χώρες έχει οριστικά πέσει η αυλαία των πρωταθλημάτων και έχουν ήδη ξεκινήσει το πλάνο τους σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο για να περισώσουν ό,τι μπορούν και να βγουν πιο δυνατές την ερχόμενη σεζόν!

Χωρίς εκπρόσωπο ο ΠΑΟΚ (!) στην τηλεδιάσκεψη, η πλειοψηφία συντάχθηκε με τη στάση αναμονής μέχρι την 30η Απριλίου ενώ έριξε την μπάλα… στην Πολιτεία προκειμένου να βγάλει την αναμενόμενη νομοθετική ρύθμιση. Ο Παναθηναϊκός υποστήριξε τη διακοπή τους πρωταθλήματος για λόγους που πέραν της ασφάλειας και της υγείας της αθλητικής κοινότητας μέσα στην πανδημία του κορωναϊού, έχουν να κάνουν καθαρά με την ανασυγκρότηση και τη διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Να σημειωθεί βέβαια ότι και οι υπόλοιπες ομάδες συμφώνησαν ότι υπάρχουν έξοδα που τρέχουν και πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ωστόσο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στις αποφάσεις η ΕΣΑΠ… ένιψε τας χείρας της!

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League  μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων,  θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:1.Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

2.Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού.



Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...