Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Μειώσεις στα συμβόλαια πρότεινε η ΕΣΑΠ!

Volleyleague: Μειώσεις στα συμβόλαια πρότεινε η ΕΣΑΠ!

Τηλεδιασκέψεις, επιστολές, συνεννοήσεις ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ και τελικά πέρασε ένα δεκαήμερο από την απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά άκρη δεν έχει βγει αναφορικά με οικονομικό σκέλος των συμβολαίων που αφορούν τους αθλητές.

Αρκεί να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΣΑΠ είχε ενημερώσει την ΕΣΑΠ πως η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος σήμαινε αυτόματα το 100% αποπληρωμής των συμβολαίων, κάτι που θα ίσχυε καθολικά και για τις 10 ομάδες.

Με επιστολή της όμως προς τα μέλη της στις αρχές της εβδομάδας, η ΕΣΑΠ προτείνει οριζόντιες περικοπές 30% για τις 6 ομάδες οι οποίες δεν θα αγωνιστούν στο εξής (Κηφισιά, Ηρακλή, Παμβοχαϊκό, ΟΦΗ, Ελπίδα, Εθνικό Αλεξανδρούπολη) και 20% στις 4 ομάδες των πλέι οφ (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου).

Επιδερμικά και χωρίς προβλέψεις για τα μικρά συμβόλαια που είναι τα περισσότερα, αδιαφορώντας για τις προτάσεις του ΠΑΣΑΠ!

Η επιστολή ζητά από τα μέλη τις απόψεις τους επί του θέματος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και να υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΣΑΠ, αυτή νομικά δεν δεσμεύει τους αθλητές να την ακολουθήσουν.