Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Δώρο» Μαρινάκη ο Αγκάμεζ στον Ολυμπιακό!

«Δώρο» Μαρινάκη ο Αγκάμεζ στον Ολυμπιακό!

Μια τεράστια μεταγραφή που αλλάζει συσχετισμούς και δεδομένα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, η οποία αποτελεί δώρο του προέδρου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή και να συνεχίσει να κατακτά τίτλους δηλώνει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν την απόκτηση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και διαγώνιου σούπερ σταρ Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Η απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ αποτελεί ουσιαστικά ένα δώρο του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Ερασιτέχνη και το ΤΑΑ αποδεικνύοντας και την έμπρακτη απόδειξη πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του Ελληνικού βόλεϊ.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος λίγα 24ωρα μετά τον γάμο του στο Μεντεγίν με την αγαπημένη του Πέρεζ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στον Πειραιά και ανακοινώθηκε επισήμως από τους «ερυθρόλευκους».

Μεταγραφική βόμβα που είχε προαναγγέλλει (χωρίς να πει όνομα) και τηλεοπτικά ο Παντελής Ταρνατόρος σε συνέντευξή του στη Nova και την εκπομπή “Στο Φιλέ”…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή 31χρονο Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...