DARK ROOM

Βρήκε κοπέλα στον παίκτη του

Βρήκε κοπέλα στον παίκτη του

Με ανάρτηση στο Tweeter o “εκλέκτορας” της Γερμανίας… σήκωσε τη χώρα στο πόδι για να βρεθεί  το κατάλληλο κορίτσι για τον διεθνή άσο της Περούτζια, Κριστιάν Φρομ!

Ακούμε συχνά πως οι σχέσεις προπονητών-αθλητών είναι πολύ ιδιαίτερες και δυνατές, ενώ μέσω των διακυμάνσεων που περνάνε, σφυρηλατείται ανάμεσά τους μία σχέση που μοιάζει με «πατέρα –υιου».

Κι αυτό γιατί ο προπονητής, πέρα από τις γραμμές του γηπέδου και τις επιδόσεις του αθλητή καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί πολλά θέματα τα οποία απασχολούν και μπορούν να αποπροσανατολίσουν από τον στόχο του. Όπως πχ κάποιο θέμα ερωτικής φύσεως, που μπορεί να ρίξει ψυχολογικά τον αθλητή, αν δεν εισπράξει την απαραίτητη στήριξη και το ενδιαφέρον του προπονητή του.

Παρόμοια περίπτωση αντιμετώπισε πρόσφατα και ο Βέλγος ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Βίταλ Χέινεν. Βλέποντας ότι ο διεθνής Φρομ, προβληματίζεται που είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας χωρίς σύντροφο, ανέλαβε δράση….

Έγραψε λοιπόν την περασμένη Τρίτη το ακολουθο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.
«Πρόβλημα της ημέρας: Όλοι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας έχουν σύντροφο, πλην ενός: Τον Κρίστιαν Φρομ. Είναι όμορφος και ευγενικός. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει»;

Problem of the day:all players in national team have a girlfriend except 1: Christian Fromm.He is nice and polite. Somebody can help me ? 🙂
— Vital Heynen (@vitalheynen) 26 May 2015

Το εν λόγω tweet με τη βοήθεια και της εφημερίδας «Bild» ταξίδεψε σε όλη τη χώρα. Η γερμανική τηλεόραση άρχισε να ενδιαφέρεται για το θέμα, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και η ίδια η γερμανική ομοσπονδία βόλεϊ, γράφοντας με νόημα: “Ο προπονητής μας φροντίζει για όλα”.

Our Coach take care of everything 😉 https://t.co/clkFG5ajLU
— German Volleyball (@TeamGER_Volley) 26 May 2015

Fromm_Ramona

Και εκεί που η μισή Γερμανία επιδόθηκε σε ένα είδος,,, κυνηγιού θησαυρού για να βρει το “χρυσό” κορίτσι του Φρομ, το ραδιόφωνο της Κολωνίας μέσω ενός Live «ραντεβού στα τυφλά» βρήκε ένα πραγματικό… κελεπούρι, ονόματι Ραμόνα, για τον 25χρονο διεθνή λεβέντη (2.04μ) της Γερμανίας.

Έτσι λοιπόν ο Φρομ βρήκε το ταίρι του και χωρίς πλέον να αισθάνεται πλέον άσχημα μπορεί να αφοσιωθεί απερίσπαστος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Nazionalmanschaft στο Μπακού, όπου θα συμμετάσχει στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού!

Δικαιωμένος λοιπόν ο Χέινεν, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει δημοσίως το ρόλο της… προξενήτρας ανήρτησε στο Τwitter το εξής: «Κάθε δυνατός αθλητής, χρειάζεται ένα ακόμη δυνατότερο πρόσωπο δίπλα του να τον υποστηρίζει. Δεν είναι φυσιολογικό που μου αρέσει να βοηθάω τους παίκτες μου;»

Every strong Athlete needs an even stronger person around him to support.Isn’t normal that I like to help my players? #thehappinessproject:)
— Vital Heynen (@vitalheynen) 27 May 2015

Δεν ξέχασε όμως και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν με ένα ακόμη tweet: «Ευχαριστώ τη γερμανική τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες που με βοήθησαν στην αναζήτηση της σωστής κοπέλας για τον Κρίστιαν Φρομ».

I thank the German television, radio and papers to help me in seeking the right girlfriend for Christian Fromm. #resultswillfollow:)
— Vital Heynen (@vitalheynen) 28 May 2015