ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ξέμεινε από πάσες και Ανθή!

Ξέμεινε από πάσες και Ανθή!

Με σοβαρές απουσίες στη θέση της πασαδόρου και στην επίθεση, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία από την αρχή της προετοιμασίας αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση της, αλλά και η Όλγα Βεργίδου (έχει ενοχλήσεις στον ώμο) που είχε κληθεί να την αντικαταστήσει τέθηκαν νοκ άουτ.

‘Ετσι υποχρεωτικά ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός Τάκης Φλώρος και ο συνεργάτη του Ανέστη Γιαννακόπουλου κάλεσαν την Χαρά Παπαδοπούλου του ΠΑΟ.

Πρόβλημα όμως προέκυψε και με την “Ιταλίδα” πρωταθλήτρια και διεθνή επιθετικό, Ανθή Βασιλαντωνάκη, η οποία εξετάστηκε από τον κ. Τσούκα και θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, οπότε κι αυτή δεν υπολογίζεται για τα τουρνουά στην Τσεχία (16-18/9) και Σλοβενία (23-25/9).

Τέλος το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Μαυροβούνιο και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής (όλοι θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο ‘Αλέξανδρος Νικολαΐδης’ την Πολίχνη):

Κυριακή 11/9, 19:30

Δευτέρα 12/9, 16:00

Τρίτη 13/9, 16:00