CHAMPIONS LEAGUE

Με θέα το Θερμαϊκό Τρεντίνο-Τζούριτς (fotos)

Με θέα το Θερμαϊκό Τρεντίνο-Τζούριτς (fotos)

Παρουσία του διεθνή Δημήτρη Τζούριτς και του Σλοβένου άσου, Τίνε Ουρνάουτ η αποστολή της πρωταθλήτριας Ιταλίας κατέφθασε πριν από τρεις ώρες στην χώρα μας ενόψει του προσεχούς αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ (18/11, 19.00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Sky Sport Plus και μέσω ίντερνετ από το  www.laola1.tv

trentino_aerodromio

Έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι μετά το νικηφόρο ματς με τη Ρομάνια, η αποστολή της Τρεντίνο μετέβη οδικώς από το Φορλί στο Μπέργκαμο και από εκεί αεροπορικώς έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Με θέα λοιπόν το Θερμαϊκό και θερμοκρασία 21 βαθμών Κελσίου η “παρέα” του Έλληνα διεθνή, Δημήτρη Τζούριτς απόλαυσε πρι από λίγη ώρα το καφεδάκι της, λίγο πριν τα αποψινά βάρη, αφού αύριο αναμένεται να έχει την πρώτη της γνωριμία με το “Παλατάκι” της Πυλαίας.

trentino_thessaloniki

Εκτός του Τζούριτς στην Ελλάδα επέστρεψε και ο Σλοβένος πρώην άσος του Ολυμπιακού και προσφάτως δευτεραθλητής Ευρώπης, Τίνε Ουρνάουτ, ο οποίος έπειτα από μία ασθένεια που τον ταλαιπώρησε αναμένεται να ακολουθήσει διαφορετικό προπονητικό πρόγραμμα από τους συμπαίκτες του προκειμένου να επανέλθει το ταχύτερο δυνατόν στην καλή του φυσική κατάσταση.

Ο νεοαποκτηθείς άσος, ‘Ολεγκ Αντόνοφ σε δηλώσεις του, ενόψει του 2ου  αγώνα του C’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε πως “θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, καθώς ο ΠΑΟΚ κάνει κόντρα σε μας το ντεμπούτο του στη διοργάνωση για πρώτη φορά στην έδρα του και θα θέλει ασφαλώς να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Πέρα από αυτό όμως γνωρίζουμε πως οι φίλαθλοι στην Ελλάδα είναι πολύ θερμοί και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι αν ζήσουμε ένα δύσκολο αγώνα.

Trentino_paok_djuric_vari

Θεωρώ πολύ κρίσιμο το πως θα προσεγγίσουμε το ματς έπειτα από τις δύο νίκες με Πιατσέντζα και Ρομάνια, όπου τα καταφέραμε πολύ καλά και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση, προκειμένου να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε πως τόσο το παιχνίδι μας όσο και η ομάδα έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με την εικόνα που είχαμε στις πρώτες εβδομάδες της σεζόν”, έκλεισε ο γεννημένος στη Μόσχα διεθνής Ιταλός ακραίος.