Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Σαντορίνη η Όστοϊτς-Μπόνα

Στη Σαντορίνη η Όστοϊτς-Μπόνα

Μία… φίλη από τα παλιά αποτελεί το νεό φετινό ξένο απόκτημα της Σαντορινής.

Η 35χρονη άσος από τη Σερβία, που την είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά τη σεζόν 2009-2010 με τη φανέλα του Ηρακλή θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της φιναλίστ ομάδας του Απόστολου Οικονόμου.

ostojic_bona

Μία παίκτρια, την οποία ο Λαρισαίος τεχνικός πιστεύει και εκτιμά ιδιαίτερα, καθώς η αθλήτρια της σερβικής Ντιναμό Πάντσεβο, είχε βρεθεί και το 2012 “μία ανάσα’ από την ΑΕΚ, όταν στον πάγκο της “Ένωσης” καθόταν ο νυν τεχνικός της νησιώτικης ομάδας.

Ivana_Ostojic_

Η Όστοϊτς τότε, αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις συμμετείχε και σε κάποιες προπονήσεις, αλλά κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του Έλληνα τεχνικού η “κιτρινόμαυρη” διοίκηση «πάγωσε» προσωρινά την απόκτησή της και τελικά προχώρησε σε άλλη μεταγραφή.

Από τότε φυσικά η όμορφη Σέρβα άσος έχει αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή της με ομάδες σε ρουμανικό Μέταλ Γκαλάτι), γερμανικό (Vfb Suhl), ρωσικό (Σάκαλιν) και τουρκικό (Ερεγκλί) πρωτάθλημα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...