A2

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΕΑΠ

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΕΑΠ

Θετικό ήταν το δείγμα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ε.Α.Π. στα δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα Καλαμάτα ‘80, καθώς είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες.

Η πατρινή ομάδα τόσο στο πρώτο φιλικό που ήρθε ισόπαλο 2-2 (25-20, 25-22, 23-25,25-16)  όσο και στο δεύτερο φιλικό έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και άπαντες έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Σε καλή φόρμα έδειξε ότι βρίσκεται και ο πασαδόρος Γιώργος Κανελλόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε μετά από 25νθημερη απουσία λόγω τραυματισμού.

Ο Προπονητής Α. Αγγελόπουλος, δοκίμασε διάφορα σχήματα και χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεσή του. Οι «μελανόλευκοι» που έπαιξαν χωρίς τους Γεωργιόπουλο-Κ. Μακρυγιάννη, οι οποίοι απουσίασαν λόγο υποχρεώσεων, κόντραραν  την Καλαμάτα ‘80 που έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Την αποστολή στην Καλαμάτα ακολούθησαν οι: Σαρακίνης Α., Τσαρκάτογλου Μ., Δρακόπουλος Ελ., Πατρινός Ηλ., Κανελλόπουλος Γ., Κάβουρας Α., Γιαννούτσος Φρ., Καραγιώργος Β., Μούρτζης Φ., Μακρυγιάννης Ν., Γεωργακόπουλος Θ., Δασκαλόπουλος Φ.

eap-gynaikes-16-17

Δύο ήττες οι γυναίκες

Πολύ καλή εμφάνιση των γυναικών της Ε.Α.Π., στα φιλικά που έδωσε στην Καλαμάτα με τον Μεσσηνιακό αν και ηττήθηκε δύο φορές με το ίδιο σκορ (3-1 σετ) απο την ομάδα της Γωγώ Σουρή.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Φαλιέρος, δοκίμασε διάφορα σχήματα και χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του.

Την αποστολή ακολούθησαν οι αθλήτριες: Σαρδελή, Τζουραμάνη, Τσακούμη, Πελεκούδα, Μποτσάκη, Θεοδωροπούλου, Ζήκου, Κατσή, Κρίστι Υφαντή, Έλενα Υφαντή, Λιόντα, Στούκη Άννα-Μαρία, Χριστοπούλου, Στούκη Νικολέτα.

eap-efivoi-456789

Νίκη για τους έφηβους

Εύκολο απόγευμα για την εφηβική ομάδα της Ε.Α.Π., στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Η Ε.Α.Π., χωρίς να συναντήσει αντίσταση κατάφερε να κερδίσει με 3-0 σετ την ομάδα της Παναχαϊκης, στο κλειστό τουΑγ. Διονυσίου.

Τα σετ: 25-4, 25-10, 25-11.

Ε.Α.Π. (Αγγελοπουλος Α.): Τσαρκάτογλου, Μακρυγιαννης, Χατζοπουλος, Κανελλοπουλος, Δρακοπουλος, Κάβουρας, Γεωργιοπουλος, Καραγεώργης (λ), Καραγιάννης Κ., Καραγιάννης Γ., Φερτάκης, Καϊμακάς, Ξάνθης, Σαββόπουλος(λ)

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...