LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Πετρέας: «Κατακτήσαμε έναν από τους 4 στόχους μας…»

Πετρέας: «Κατακτήσαμε έναν από τους 4 στόχους μας…»

Μέσα σε μία πραγματικά Χολιγουνταινή ατμόσφαιρα, που θύμιζε κάτι από NBA ο Στίβεν Μπερνστάιν παρέδωσε το Κύπελλο του Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς, στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Χριστοφιδέλη που με το 5ο τρόπαιο της ομάδας του, άνοιξε λογαριασμό στους τίτλους που θα διεκδικήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup!

Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ γνώρισαν την αποθέωση από τους περίπου 50 οπαδούς τους που μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού ζητούσε επίμονα από τους ερυθρόλευκους τι άλλο… το Ευρωπαϊκό!

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής σεζόν για την πειραϊκή ομάδα, ο διεθνής μπλοκέρ Γιώργος Πετρέας, εμφανώς ικανοποιημένος στις δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση έδειξε πως μετά την επίτευξη του α’ φετνού στόχου το μυαλό του βρίσκεται πλέον στον… ευρωπαϊκό!

“Μόνο χαρά μπορούμε να έχουμε για τον 1ο τίτλο που κατακτήσαμε, ένα από τους 4 στόχοςυ μας. Νομζίω πως ήμασταν το φαβορί, το επιβεβαιωσαμε και σήμερα, δείξαμε ότι είμαστε ανώτερη ομάδα από τις άλλες 4 που ήταν στο φάιναλ φορ.  Το καλό για εμάς ήταν ότι, παρόλο που κερδίσαμε όλα τα ματς με 3-0 μας πίεσαν αρκετά και μπορούμε να πάμε πιο έτοιμοι με τη Ραβένα στο μεγάλο ραντεβού που έχουμε για τη φετινή χρονιά.

Ελπίζω να ξεκουραστούμε και από αύριο να δούμε τον επόμενο στόχο της χρονιάς. Είναι κάτι που το θέλω προσωπικά πάρα πολύ, θέλουμε επιτυχίες με την Εθνική ομάδα, θέλουμε επιτυχίες με τους ελληνικούς συλλόγους, για να δώσουμε ώθηση στο άθλημα που αγαπάμε”.