Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκαράς : Όλοι για τον ΠΑΟΚ

Γκαράς : Όλοι για τον ΠΑΟΚ

Για τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, την επόμενη αναμέτρηση με την Λαμία, αλλά και για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά και το κλίμα στις προπονήσεις του Δικεφάλου μίλησε στο volleyplanet.gr ο Δημήτρης Γκαράς

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε με το καλημέρα στο πρωτάθλημα να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις από τον πρόσφατο αποκλεισμό του από το League Cup.

Ο λίμπερο του «Δικεφάλου του Βορρά», Δημήτρης Γκαράς, στο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στο πρωτάθλημα, έδειξε σε ετοιμότητα και με καλά ποσοστά σε υποδοχή και άμυνα βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στη νίκη.

Ο 29χρονος Εβρίτης σχολιάζοντας την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ υπογράμμισε «Χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση και μια καθαρή νίκη γιατί προερχόμασταν από μια δύσκολη εβδομάδα και άσχημο αποτέλεσμα στο League Cup, αλλά και με την αποχώρηση του Λόουσον ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο όλα κύλησαν καλά και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Με πολλές δυνατές μεταγραφές που υπόσχονται πολλά ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την διαφορά φέτος. Ο Γκαράς, ως νέο απόκτημα της ομάδας και ο ίδιος, δήλωσε «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές και δυναμικές κινήσεις για να πάει ακόμη πιο ψηλά από ότι πέρσι. Ο στόχος της ομάδας είναι να μπούμε 4άδα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ο έμπειρος λίμπερο  επεσήμανε «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ παικτών και προπονητή. Υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός μεταξύ μας και πίεση στις προπονήσεις για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και αυτό νομίζω αποδίδει στους αγώνες. Προσπαθούμε κάθε μέρα να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή, να δίνουμε το 100% για να μας βγει και στους αγώνες» για να συμπληρώσει  «Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα τη νίκη. Από εκεί και μετά άλλες φορές θα σου βγει μια καλή απόδοση,  άλλη φορά θα έχεις πιο μέτρια μέρα. Το σημαντικό είναι να κρατηθείς σε ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης και να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει».

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ είναι η Λαμία και ήδη οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. «Η προετοιμασία εν όψει Λαμίας ξεκίνησε από το πρωί με βάρη στο γυμναστήριο και απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο. Αγωνιστικά η  Λαμία δεν ξέρω πως θα είναι τη φετινή χρονιά ή τι παίκτες έχει. Προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Αλεξανδρούπολη και θα  πρέπει να δείξουμε σοβαροί για να μην έχουμε πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκαράς.

Κατά γενική ομολογία το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ο έμπειρος λίμπερο του ΠΑΟΚ έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΟ Ορεστιάδας, Λαμία, ΕΑ Πατρών, Φοίνικα Σύρου και Άρη αναφερόμενος στην φετινή Α1 δήλωσε «Νομίζω ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατί ακόμη δεν γνωρίζουμε τι κινήσεις έχουν γίνει από τις ομάδες και κυρίως την αξία των παικτών που έχουν φέρει. Αυτό βεβαίως είναι ένα καλό στοιχείο, γιατί σε αναγκάζει σαν ομάδα να βλέπεις κάθε παιχνίδι σοβαρά και να αντιμετωπίζεις κάθε ομάδα ισάξια. Θα υπάρχουν πιστεύω πολλές ανατροπές και θα είναι αμφίρροπα τα πράγματα για όλους».