ΔΙΕΘΝΗ

Φιναλίστ Γερμανίας με Πότσδαμ οι Βλαχάκη και Παρασχίδης (fot)

Φιναλίστ Γερμανίας με Πότσδαμ οι Βλαχάκη και Παρασχίδης (fot)

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας «άγγιξαν» η διεθνής ακραία της Πότσδαμ, Κωνσταντίνα Βλαχάκη και ο συμπατριώτης μας, Γιάννης Παρασχίδης, βοηθός του Ισπανού τεχνικού, Γκιγιέρμο Ερνάντεζ Ναράνχο, που στον 5ο τελικό των πλέι οφ της Bundesliga γνώρισαν στη Στουτγκάρδη με 3-0 (25-14, 25-20, 25-23) την ήττα από την πρωταθλήτρια ομάδα.

Έπειτα από μία συγκλονιστική σειρά τελικών των πλέι οφ, όπου η ομάδα της Βλαχάκη είχε δις προβάδισμα στις νίκες με 1-0 και 2-1 , αλλά στο καθοριστικό ραντεβού της κατάμεστης από 2.500 θεατές SCHARrena η Allianz MTV επικράτησε δίκαια στον πάγκο, με 3-2 νίκες στέφθηκε πρωταθλήτρια για 2η φορά στην ιστορία της, τρία χρόνια μετά τον παρθενικό της τίτλο (2019) με τον νυν τρεμπλούχο της ουγγρικής Βάσας, Γιάννη Αθανασόπουλο στον πάγκο της.

Ωστόσο, η Κρητικοπούλα διεθνής, που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στο ματς, πέρα από την μοναδική ευκαιρία που έχασε για το στέμμα της Bundesliga, μόνο περήφανη μπορεί να αισθάνεται, καθώς ως φιναλίστ της Πότσδαμ έγραψε τη δική της ιστορία στο συλλόγου, στην παρθενική του σε τελικό πρωταθλήματος. Παράλληλα τη νέα σεζόν η Πότσδαμ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε Champions League και στο Super Cup Γερμανίας.

Για τους παραπάνω λόγους η διοίκηση της ομάδας και οι χορηγοί, λίγα 24ωρα μετά την επιτυχημένη λήξη της σεζόν, διοργάνωσαν μία όμορφη γιορτινή βραδιά, όπου η Χανιώτισσα πρώην άσος της Θέτιδας Βούλας, που πριν από 4 μέρες γιόρτασε τα 27α της γενέθλια,  έλαμψε με την ομορφιά, το στυλ και το κέφι της.