Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Σέρβα Μίλιεβιτς στον Άρη

Η Σέρβα Μίλιεβιτς στον Άρη

Στα χέρια της διεθνούς Σέρβας πασαδόρου Μαρίγια Μίλιεβιτς θα στηριχθεί το φετινό παιχνίδι του Άρη, καθώς η πρώην μαέστρος της ρουμανικής Λουγκόϊ μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των “κιτρίνων”.

Η διοίκηση της ομάδας του Άρη δεν έκρυψε ότι ήθελε να φέρει τον Μίλιεβιτς , κάτι που μετά την κατάληψη της περσινής 8ης θέσης, φέτος μπαίνει δυνατά στη νέα σεζόν με περισσότερες φιλοδοξίες.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος χρόνος μακριά από τη χώρα της για την 27χρονη πασαδόρο (1.78μ) του Άρη, η οποία πριν πάρει την απόφαση να παίξει μαζί με την μικρότερή της αδερφή Ταμάρα στη Ρουμανία, υπήρξε “μήλον της έριδος” για πολλές σέρβικες  ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίγια, που παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Νόβισαντ, Ζοκ Κλεκ έχει κατακτήσει δύο τίτλους με τη Γεντίνστβο Στάρα Πάζοβα, ενώ σε επίπεδο ατομικών διακρίσεων αναδείχθηκε κορυφαία πασαδόρος της Σερβικής Σούπερλιγκ 2023/24.