ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου: Στοχεύει πιο ψηλά!

ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου: Στοχεύει πιο ψηλά!

Έπειτα από την καλή περσινή της πορεία, η ανανεωμένη ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου έχει βάλει πλώρη για πιο ψηλά με νέα ταλαντούχα πρόσωπα και υπόσχεση για το μέγιστο των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα!

Η αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκει την ομάδα του Πολυγώνου με νέα πρόσωπα στο ρόστερ -αποτελούμενο από πολλούς νέους ηλικιακά αθλητές- και  με όρεξη για δουλειά. Υπό τις οδηγίες του κόουτς της ομάδας, Άρη Παυλάκη η νεανική ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

«Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου θέλει, αρχικά, να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες που αποχώρησαν και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους πορεία, με υγεία και επιτυχίες. Συνεχίζοντας, θέλει να καλωσορίσει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, με ευχές για μια καλή αγωνιστική χρονιά και την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, στόχος της ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου είναι να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα, πάντα σε συνδυασμό με καλό βόλεϊ, καλή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα και μια καλύτερη της περσινής πορεία. Για τον λόγο αυτό, παίκτες και προπονητής υποσχέθηκαν να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους, προσπαθώντας παράλληλα με την απόδοσή τους να τραβήξουν ακόμα περισσότερο κόσμο στον μαγικό κόσμο του βόλεϊ», είπε  τεχνικός της αντρικής ομάδας Άρης Παβλάκης.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                ΗΛΙΚΙΑ    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

1)ΒΛΑΣΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ          20      ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

2)ΚΙΑΣΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ            22       ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ

3)ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ        32   ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ

4)ΣΩΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                21      ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ

5)ΡΕΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                  35       ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ

6)ΝΤΙΝΟΥΛΗΣ ΦΟΙΒΟΣ/ΧΡΗΣΤΟΣ 25   ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

7)ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     21     ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

8)ΦΕΙΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               21      ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

9)ΔΟΥΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ                     21      ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ