A2

Εξετάσεις για Ντονά

Εξετάσεις για Ντονά

Το επιβλητικό ξεκίνημα της Παναχαϊκής στον 2ο όμιλο της Α2 Ανδρών επισκιάστηκε στα Ιωάννινα από τον τραυματισμό του άσου των ροσονέρι, Στάθη Ντονά, ο οποίος την Κυριακή θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ομάδα της Πάτρας, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε με 3-0 (25-16, 25-12, 25-21) του ΑΓΣ Ιωαννίνων  αγωνίστηκε με τις νέες εμφανίσεις της, είχε την ατυχία να χάσει στο α’ σετ τον Στάθη Ντονά, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αντικαταστάθηκε από το Θάνο Γεωργακόπουλο, που με την εξαιρετική του εμφάνιση αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα.

Την Κυριακή 19/10 ο Ντονάς, για τον οποίον όλοι ελπίζουν ότι θα είναι απλά κάποιο τράβηγμα και όχι κάτι πιο σοβαρό, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Στις δηλώσεις του στο www.volleyplanet.gr ο τεχνικός της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης, αφού ευχήθηκε καλές επιτυχίες στην ιστοσελίδα μας, αφού το βόλεϊ έχει ανάγκη από θετική διάθεση και δεν χωράει άλλη μιζέρια, χαρακτήρισε τη νίκη  “ελπιδοφόρο ξεκίνημα για εμάς. Καθε ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και θα πρέπει όλοι οι αντίπαλοί μας να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή. Ελπίζω πως το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Στάθης (Ντονάς) δεν θα ναι κάτι σοβαρό και γρήγορα θα είναι ξανά μαζί μας”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...