ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ενίσχυση με Μπέλο στις «πράσινες» ακαδημίες

Ενίσχυση με Μπέλο στις «πράσινες» ακαδημίες
Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα προπονητής παίδων και βοηθός στην ομάδα των εφήβων εντάχθηκε ο πρώην διαγώνιος των ‘πρασίνων’ Χρίστος Μπέλος.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Επιθυμία μου είναι να προσπαθήσω να μεταδώσω στα παιδιά τις αξίες που είχα και εγώ ως αθλητής», είπε ο Μπέλος στις πρώτες του δηλώσεις.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρίστο Μπέλο στα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του «τριφυλλιού».
Ο άλλοτε άσος της πετοσφαίρισης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα συνεργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα.Ο 40χρονος θα είναι προπονητής των Παίδων και βοηθός προπονητής στους Έφηβους, με στόχο να παραμείνουν τα τμήματα ακαδημιών του Συλλόγου στο βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο.Το βιογραφικό του πρώην διαγώνιου είναι πλούσιο ως αθλητής καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες  Αναγέννηση Άρτας, Μίλωνας, Άρης Νικαίας, ΑΕ Νικαίας, Παγκράτι, Ορεστιάδα, ΕΑ Πατρών, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Κηφισιά.