A2

Ανακοίνωσε Μαντέκα-Σαμπάνη ο Εθνικός

Ανακοίνωσε Μαντέκα-Σαμπάνη ο Εθνικός

Mετά τη συγκρότηση διοίκησης με πρόεδρο την Δώρα Ιωαννίδου και την πρόσληωη του Σάκη Ψάρρα στο πόστο του προπονητή ήρθε η ώρα των μεταγραφών για τον Εθνικό Πειραιά  με την ανακοίνωση των Γιάννη Μαντέκα απο την ΑΕΚ και του Αλέξανδρου Σαμπάνη απο τον ΠΑΟΚ και του 20χρονου κεντρικού Θανάση Πολυχρόνου  από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά:

«Το τμήμα Volley του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ., στα πλαίσια της προσπάθειας για την ενίσχυση της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Ανδρών 2016-17, πραγματοποίησε τις μεταγραφές τριών (3) Αθλητών.

Συγκεκριμένα Αποκτήθηκαν:

Στη θέση του Ακραίου ο 31χρονος Γιάννης Μαντέκας, ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα της Α.Ε.Κ.

Sampanis paok-345678

Στη θέση του Διαγώνιου ο 24χρονος Αλέξανδρος Σαμπάνης, ο οποίος τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίζονταν στον Π.Α.Ο.Κ.

Στη θέση του Κεντρικού ο 20χρονος Θανάσης Πολυχρόνου, ο οποίος προέρχεται και αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι, από τον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης.

Καλωσορίζουμε τους Αθλητές μας στην «οικογένεια » του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ , τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να απολαύσουμε μαζί το ¨ταξίδι¨ μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...