CHAMPIONS LEAGUE

Αχ. Παπαδημητρίου: «Καλός για δύο σετ ο ΠΑΟΚ »

Αχ. Παπαδημητρίου: «Καλός για δύο σετ ο ΠΑΟΚ »

Την άποψη ότι με το ντεμπούτο του στην Γαλλία, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ να διεκδικήσει θετικά αποτελέσματα, εξέφρασε στο Volleyplanet ο διεθνής άσος της Ναντ, Αχιλλέας Παπαδημητρίου.

Ο Έλληνας λίμπερο, αν και δεν ήθελε να χάσει το ιστορικό  ντεμπούτο του “Δικέφαλου του Βορρά” στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, δεν κατάφερε τελικά να μεταβεί στην σάλα «Robert Grenon» της Τουρ, που απέχει 2,5 ώρες από το σπίτι του και παρακολούθησε τον αγώνα από την τηλεόραση.

“Ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ,  αλλά η εντύπωση που έχω ειναι ότι η Τουρ ήταν εμφανώς καλύτερη, όταν η μπάλα ήταν μακριά από το φίλε, δηλαδή σε κόντρα επίθεση και χαλασμένες υποδοχές.

Παράλληλα σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα λάθη της ομάδας του Ζελιάσκοφ  από το τρίτο σετ. Θεωρώ πάντως ότι ο ΠΑΟΚ έχει σε όλες τις θέσεις ικανούς αθλητές και μπορεί στη συνέχεια να διεκδικήσει θετικά αποτελέσματα στο Champions League, ενώ όσοn αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ασφαλώς είναι εκ των διεκδικητών και τη φετινή περίοδο” τόνισε ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα  με την οικογένειά του στην Γαλλία.