ΔΙΕΘΝΗ

«Με άδεια χέρια» γύρισε η Κούνεο από Φλωρεντία (vid)

«Με άδεια χέρια» γύρισε η Κούνεο από Φλωρεντία (vid)

Την 3η συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η ιταλική Κούνεο καθώς σε ένα από αυτά τα παιχνίδια που δεν “καίγονταν” για τη νίκη, ηττήθηκε στο Σκαντίτσι με 3-0 ( 25-13, 25-10,25-17) από την τοπική ομάδα της Φλωρεντίας, στο εξ’ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής, όπου ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έκανε εκτεταμένο rotation.

Με πολλές βασικές από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια, αλλά και την πρόσφατη καραντίνα λόγω κορονοϊού, να έχουν φτάσει στα “κόκκινα”, ο κ. Αντρέα Πιστόλα, ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας εξ αναβολής αναμετρώσης με την τελευταία της βαθμολογίας, Μπρέσια (28/11),  έδωσε πολύτιμες “ανάσες” σε παίκτριες “βαρόμετρο” όπως οι Σινιορίλε, Ουνγκουρεάνου, Κάντι, Ζακχαίου για να ξεκουραστούν μετά από τους τέσσερις αγώνες που έδωσαν σε έντεκα ημέρες.

Παράλληλα χρησιμοποίησε παίκτριες, που χρειάζονται να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους ενώ έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε άλλες αθλήτριες.

Μεταξύ αυτών και η διεθνής μας ακραία, Όλγα Στράντζαλη που τελείωσε το ματς με 5 πόντους (4/19επ. 1 μπλοκ, 24%υπ., 6% αρ.) με την Μπίτσι να είναι η μοναδική παίκτρια της Κούνεο με διψήφιο αριθμό πόντων και τοπ σκόρερ του αγώνα με 13π.