DARK ROOM

Αφήνει το φιλέ και μπαίνει στο… κλουβί του ΜΜΑ ο Bartman!

Αφήνει το φιλέ και μπαίνει στο… κλουβί του ΜΜΑ ο Bartman!

Έπειτα από μία επιτυχημένη  καριέρα σε 10 ξένα πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις και τίτλους, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου της Πολωνίας,  Zbigniew Barman, κάνει ένα διάλλειμα από το βόλεϊ και τα “καρφιά” για να δοκιμάσει τις αντοχές του στο… ξύλο!

‘Εχοντας πάνω από 20 χρόνια το φιλέ να τον χωρίζει από τους αντιπάλους του ο “Zibi” στα 36 του χρόνια αποφάσισε να εκμηδενίσει αυτή την απόσταση και να τεστάρει τις δυνατότητές του σε ένα μαχητικό αθλημα όπως το ΜΜΑ.

O Πολωνός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την η ομοσπονδία CLOUT MMA και από διαγώνιος της ιταλικής Σιένα, είναι πλέον ένας Clout Fighter

Με νέο look, ξυρισμένο κεφάλι και έγριο βλέμμα ο Barman, είναι έτοιμος να φορέσει τα γάντια του για να μπει στο “κλουβί” και να αγωνιστεί μέχρι τελικής πτώσεως στο οκτάγωνο, με στόχο το νοκ άουτ.

Αν και προπονείται στο MMA μόνο λίγες μέρες ο πρώην “μπόμπερ” ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντεμπούτο του στο CLOUT MMA, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου στο Torwar της γενέτειράς του Βαρσοβίας. Όσον αφορά τον αντίπαλο του Bartman, δεν είναι ακόμη γνωστός, αφού ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στο βόλεϊ, βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς “μαχητές”

View this post on Instagram

A post shared by ????? ??? (@cloutmma)